Λήμνος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΑΡ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΝ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ                          15/2/2019

 

Σήμερα, Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, η υποψήφια Δήμαρχος της Συμμαχίας Παλλημνιακής Ανάπτυξης, Χαριτίνη Φωτοπούλου, συναντήθηκε με το μέλος του Επιμελητηρίου Λέσβου Λήμνου, κ.Τσανταρλιώτη Παναγιώτη. Στη συνάντηση, που έγινε σε εγκάρδιο κλίμα ειλικρινούς διαλόγου, συζητήθηκαν μια σειρά ζητημάτων όπως τα λημνιά προϊόντα, τα προβλήματα των επαγγελματιών,ο Τουρισμός, οι ελλείψεις υποδομών του νησιού και η αξιοποίηση των υπαρχόντων καθώς και προτάσεις για τον ρόλο του Πανεπιστημίου.

 

Η επικεφαλής του ΣΥΜ.Π.ΑΝτος διαβεβαίωσε τον κ. Τσανταρλιώτη οτι η Νέα Δημοτική Αρχή σε στενή καθημερινή συνεργασία με τους επαγγελματίες του Νησιού και τους φορείς τους, θα συμβάλει ποικιλοτρόπως στην κατεύθυνση επίλυσης των δίκαιων αιτημάτων τους και θα βοηθήσει δημιουργικά στα υγιή επιχειρηματικά τους σχέδια.

 

«Ως παράταξη, θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις, για την πιστοποίηση, την ποιοτική αναβάθμιση και την ορθολογική προβολή των Λημνιών προιόντων. Η κοινή αντιμετώπιση του ζητήματος της αναβαθμισμένης εικόνας του Νησιού είναι πρώτης προτεραιότητας ζήτημα για το ΣΥΜ.Π.ΑΝ».

 

Προς την κατεύθυνση αυτή, η κα Φωτοπούλου απέστειλε προς συζήτηση προτάσεις σήμανσης για όλα τα Λημνιά προιόντα και υπηρεσίες. Μια σήμανση που θα συμβολίζει την ποιοτικά αναβαθμισμένη προσέγγιση για όλα τα προιόντα τοπικής Προέλευσης, καθώς και τις υπηρεσίες διαμονής, εστίασης, διασκέδασης, ξενάγησης, μεταφορών κλπ.

 

Στη φωτογραφια ο Παναγ. Τσανταρλιωτης (ορθιος), με τους Λακη Πλαφαδέλλη, Θοδ. Σαρικλη και Νικο Στενό, στη Γεν. Συνελευση του Συνδυασμου ΣΥΜ.Π.ΑΝ, οταν εκλεχτηκε Υποψ. Δημαρχος  η Χαρ. Φωτοπουλου.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button