Ανακοινώσεις

Συνδιοργάνωση της Περ. Β. Αιγαίου – Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού με το Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου μουσικοχορευτικής παράστασης

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ                                                                  Μυτιλήνη, 23/06/2023 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ- ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Θέμα:  Συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρειας Πολιτισμού με το Λύκειο Ελληνίδων Λήμνου μουσικοχορευτικής παράστασης 26 Ιουνίου στις 8.30μμ, στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – Αντιπεριφέρεια  Πολιτισμού  σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Λήμνου, σας προσκαλούν στην μουσικοχορευτική παράσταση “Είν’ οι γυναίκες π’ αγαπούμε σαν τα ρόδια…, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 26 Ιουνίου, στις 8.30μμ,στο Κινηματοθέατρο Μαρούλα.

 

Η μουσικοχορευτική αυτή παράσταση θα είναι  αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες του χθες και του σήμερα, σε αυτές που διαχρονικά αποτέλεσαν σύμβολο ζωής και δύναμης, που άφησαν το δικό τους στίγμα και που κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην ιστορία και στον πολιτισμό μας. Μέσα από ιδιαίτερους χορούς, τραγούδια και διηγήσεις, τα χορευτικά τμήματα ενηλίκων και η χορωδία Βυζαντινής Μουσικής του Λυκείου των Ελληνίδων Λήμνου, συνοδευόμενα από το μουσικό σχήμα Μπάντα Τέτοια / Band-a Tetoia , θα σας ταξιδέψουν ανά την Ελλάδα και θα σας “αφηγηθούν” ιστορίες γυναικών που αποτέλεσαν έμπνευση και έγιναν χοροί και τραγούδια στη μουσική παράδοση του τόπου μας.

Εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου,

H αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης

ΑΝΤΩΝΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών & Πολιτισμού

Περιφέρειας  Βορείου  Αιγαίου

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button