Ανακοινώσεις

Συνεταιρισμός – η ΕΝΩΣΗ : Ζητείται Γεωπόνος

Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός  Λήμνου – η ΕΝΩΣΗ

Μύρινα Λήμνου, 26.05.21

Αρ. Πρωτ: 293

 

Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός  Λήμνου – η Ένωση, στα πλαίσια της εμπορικής του ανάπτυξης, και για την αρτιότερη εξυπηρέτηση των μελών του, γεωργών και κτηνοτρόφων του νησιού, αναζητά υπάλληλο για την κάλυψη της παρακάτω θέσης, με Σύμβαση Εργασίας ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με αρχική διάρκεια από 01.07.2021 έως 30.06.2022 και δυνατότητα ανανέωσης  :

  1. Μία (1) Θέση για το Πρατήριο Γεωργικών Εφοδίων Πορτιανού ειδικότητας ΓΕΩΠΟΝΟΥ (ΠΕ)  ή ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΥ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ (ΤΕ)

Απαραίτητα προσόντα:

  • Τίτλος Σπουδών ΑΕΙ /ΤΕΙ
  • Άριστη γνώση χειρισμού H/Y

Επιθυμητά προσόντα

  • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου

Πρόσθετα προσόντα θα συνεκτιμηθούν

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα και τα αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας τους στο email: info@limnoswines.gr ή να το προσκομίσουν στα γραφεία του Α.Σ. Λήμνου – η Ένωση, στο Λιμάνι Αγ. Νικόλαου μέχρι τις  18/06/2021.

Όλες  οι αιτήσεις θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές. Η αξιολόγηση των βιογραφικών σημειωμάτων θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 25/06/2021 και οι επιλεγέντες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά για την προσκόμιση των αποδεικτικών όσων περιγράφουν στα βιογραφικά τους σημειώματα.

Για τoν Α.Σ. Λήμνου – Η Ένωση

Δημήτριος Κράσσος

Γενικός Διευθυντής

Φωτογραφια : Τοπιο της Λημνου (καλλιεργημένο)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button