Επίκαιρα

Συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ                 Μυτιλήνη 11 Μαρτίου  2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πρυτάνισσα του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Καθηγήτρια Χρυσή Βιτσιλάκη, υποδέχτηκε σήμερα 11.03.2021 στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης.  Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στο Ίδρυμα  λόγω της πανδημίας και η γενικότερη κατάσταση στον χώρο της Πανεπιστημιακής Κοινότητας.

Παράλληλα σε συνέχεια του Μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές συζητήθηκε ο σχεδιασμός και οι άξονες του Αναπτυξιακού  Περιφερειακού Προγράμματος 2021-2025 αλλά και   προτάσεις στήριξης του Πανεπιστημίου.

Η Πρυτάνισσα ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη  για την συνεργασία η οποία όπως τόνισε είναι προς όφελος του Πανεπιστημίου και του τόπου , σημειώνοντας πως το Πανεπιστήμιο Αιγαίου  αποτελεί πυλώνας ανάπτυξης των νησιών μας.

Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης συνεχάρη την κ. Βιτσιλάκη για το έργο που επιτελεί στο Πανεπιστήμιο, σημειώνοντας πως η συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας και του Ιδρύματος θα συνεχιστεί.                 

Από το Γραφείο  Τύπου

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button