Περιοδικό

Τα ρομαντικά μέρη στη Λήμνο για να αρραβωνιαστείς !!!

Τα ρομαντικά μέρη στη Λήμνο για να αρραβωνιαστείς

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

Μια από τις ξεχωριστές στιγμές στη ζωή ενός ανθρώπου ίσως είναι όταν κάνει, ή όταν δέχεται πρόταση γάμου. Τότε που οι δυο ερωτευμένοι λένε το συγκινητικό Ναι, που θα τους ακολουθεί στην υπόλοιπη συμβίωση – μέχρι να αρχίσουν τα καθόλου ρομαντικά Όχι

Γι’ αυτό, εκτός από το δώρο, που είναι συνήθως κάτι χρυσό και συνοδεύεται από λουλούδια, πολλοί συνδέουν αυτή τη στιγμή με κάτι ξεχωριστό, ρομαντικό, ιδιαίτερο και μοναδικό. Για παράδειγμα η πρόταση μπορεί να γίνει σε κάποιο ψηλό μέρος με πανοραμική ρομαντική θέα, στην κορυφή ενός βουνού, ακόμα και μέσα σε αεροπλάνο, ή αντίθετα μέσα στη θάλασσα, ή απλά σε ένα κάτασπρο ξωκλήσι.

Από όλα από αυτά έχει η Λήμνος.

Δεν έχει βέβαια ψηλά βουνά, όπως λ.χ. τον Όλυμπο, αλλά έχει την Παναγία την Κακαβιώτισσα, με εκπληκτική θέα το νησί και τους κόλπους γύρω-γύρω.

Αν δεν θέλεις να ανεβείς μέχρι εκεί, που είναι γύρω στα 20 λεπτά, υπάρχουν τα αμέτρητα λευκά ξωκλήσια σ’ ολόκληρο το νησί.

Τέλος, υπάρχει και η δυτική πλευρά του νησιού για να δώσεις την ιερή υπόσχεση, εκεί όπου μπροστά σου απλώνεται το Αιγαίο Πέλαγος και από απέναντι, τόσο κοντά, σε ευλογεί το Άγιο όρος.

Η φωτογραφία ειναι  της Φωτ. Στεφανιδάκη

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button