ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

“Τα βλέπεις “Αριστοτέλειο;” Έργα και ήμερες των Φοιτητών !

Η φωτογραφία με τους φοιτητές του ΤΕΤΔ να διαφημίζουν στην Αγορά της Μύρινας  μια εκδήλωση τους στο ΜΑΡΟΥΛΑ  με αυτόν τον Καλλιτεχνικό,  Πειθαρχημένο και  ταυτόχρονα Ενθουσιώδη τρόπο είναι   πριν 25 μέρες.  Όμως γι αυτό το λόγο:   “τον Καλλιτεχνικό,  Πειθαρχημένο και  ταυτόχρονα Ενθουσιώδη ” η φωτογραφία  έγινε διαχρονική και σημαντική καθώς δείχνει,  για άλλη μια φορά,  ότι οι φοιτητές του Τμήματος της Λήμνου  κινούνται σε ένα άλλο φοιτητικό  επίπεδο που είναι …επιπέδου!  Και αυτά πρέπει να προβάλλονται!

 Το Φετινό 6ο Φεστιβάλ Αλληλεγγύης είχε  μεγάλη επιτυχία και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν  απο των 5 € Εισιτήριο ήταν  προορισμένα να ενισχύσουν τους άνεργους πωλητές  του Περιοδικού  ” ΣΧΕΔΙΑ” που οι ίδιοι οι άνεργοι  εκδίδουν!

Πριν λίγες μέρες οι Φοιτητές του Τμήματος της Λήμνου  παρέδωσαν τα χρήματα στη συνεταιριστική αυτή ομάδα ανέργων και μάλιστα πούλησαν και οι ίδιοι το περιοδικό μαζί με τους ανέργους στους περαστικούς της Θεσσαλονίκης !    (τα βλέπεις “Αριστοτέλειο;” )

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button