Ανακοινώσεις

Τα υπολείμματα ψαριών στους κάδους απορριμάτων. Διαβάστε πως ώστε να μην έχουμε οσμές…

ΔΗΜΟΣ ΛΗΜΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ             Μύρινα 13/8/2021

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ότι ορισμένοι δημότες ή επαγγελματίες καταστημάτων λιανικής πώλησης ψαριών απορρίπτουν εντός των κάδων απορριμμάτων υπολείμματα ψαριών χωρίς να τα τοποθετούν σε σακούλες που θα πρέπει να είναι ερμητικά κλειστές, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Το πρόβλημα των οσμών γίνεται εντονότερο και λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν το τελευταίο διάστημα, παρόλο που η πλύση των κάδων γίνεται από ειδικό όχημα του Δήμου σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Παρακαλούνται οι δημότες να τοποθετούν τα υπολείμματα των ψαριών (εντόσθια κλπ.) σε σακούλες και να τα απορρίπτουν στους συμβατικούς κάδους απορριμμάτων. Επίσης, τα καταστήματα λιανικής πώλησης ψαριών να τοποθετούν τα κιβώτια φελιζόλ και τα εντόσθια σε πλαστικές σακούλες  πριν τα απορρίψουν στους κάδους απορριμμάτων.

Όλοι θα πρέπει να συμβάλλουμε ώστε η εικόνα της πόλης και των χωριών μας να είναι η πρέπουσα την καλοκαιρινή περίοδο προς όφελος των κατοίκων και των επισκεπτών.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button