Απόψεις

Θ. Ζεάκης: Ο νέος ΗΦΑΙΣΤΟΣ για το Μπάσκετ (και το Βόλεϋ) σε βάθος!

Η  καταπληκτική  διετία του ΗΦΑΙΣΤΟΥ  στην Α1 του Ελληνικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ συνεχίζεται με τον  νέο ΗΦΑΙΣΤΟ,  της καλλιέργειας του Αθλήματος σε βάθος,   με Ακαδημίες  αλλά και με τη συμμετοχή στο τοπικό Πρωτάθλημα Νομού Λέσβου.

Αυτά μας τόνισε,  σε τηλεφωνική επαφή με το ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θεόδωρος  Ζεάκης.

Πάνω απο 200 παιδιά, μας είπε ο κ. Ζεάκης ,   συμμετέχουν στις Ακαδημίες του  νέου ΉΦΑΙΣΤΟΥ , υπό την καθοδήγηση του μεγάλου Μπασκετμπολίστα,  και με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ,  Μανώλη Παπαμακάριου, μέλους του Τεχνικού Επιτελείου του ΗΦΑΙΣΤΟΥ  της προηγούμενης διετίας του Παντελή Μπούμπουρα, ο οποίος κ. Μπουμπούρας  είναι  Πρόεδρος  και στον  νέο Ήφαιστο.

Ο    κ. Ζεάκης,  μας ανέφερε ακομη  ότι  ο  ΗΦΑΙΣΤΟΣ συμμετέχει με επιτυχία  στο Πρωτάθλημα Λέσβου και στον  πρώτο  Αγώνα του  με τον Παλλεσβιακό  Μυτιλήνης ,   στο Κλειστό (παλατάκι)  ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ  πήρε άνετη νίκη, αν και το πρωταρχικό σε αυτή τη φάση δεν είναι οι νίκες,  πρόσθεσε !

Ο Ήφαιστος όμως, τόνισε ο Θεόδωρος Ζεάκης  δεν είναι μόνο του Μπάσκετ,   τώρα πια,  αφού έχει ξεκινήσει και  Ακαδημία Βόλεϊ με καλή συμμετοχή.

Eνα άλλο θέμα της  συνέντευξης  μας με τον Αντιπρόεδρο του ΗΦΑΙΣΤΟΥ   ήταν και η  Χορηγία του καναλιού  MEGA   και της Εταιρείας  ALTER EGO του Βαγγέλη  Μαρινάκη με  250 στολές  για όλα τα μέλη  της Ακαδημίας και μαζί  βιβλία για τα παιδιά του ΗΦΑΙΣΤΟΥ .

Επιπλέον,  με την ευκαιρία της Δωρεάς, σημαντική  ήταν  και η παρουσία  τηλεοπτικού συνεργείου  του MEGA,  που πήρε πλάνα από τη χορηγία και τις δραστηριότητες των Ομάδων Μπάσκετ, αλλά και  από τα αξιοθέατα της Λήμνου, όπως  μας ενημέρωσε τελειώνοντας ο Θ. Ζεάκης, τον οποίο ευχαριστούμε για την παραχώρηση αυτής της συνέντευξης.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button