ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Θα  παλεύουν στο βάλτο τα βουβάλια και θα το πληρώνουν τα βατράχια !

Τo LIDL εξωτερικά είναι έτοιμο, μπήκε και η ταμπέλα! (φωτογραφία)

Άκου Ταμπέλα; τι είναι;  κανένα μπακάλικο ; Πάνε αυτά που ξέραμε με ταμπέλες και βερεσεδια…  Τώρα είμαστε στα πλοκάμια  τεράστιων οικονομικών μεγεθών με παγκόσμια εξάπλωση…  που το όνομα τους φιγουράρει σε διάσημα   γήπεδα του τζαμπιονς   λιγκ και δεν ξέρω που αλλού  !

Θα πει  κάποιος : Καλά η Λήμνος  των 20.000 κατοίκων  με τους μισούς συνταξιούχους των 300, 500  και 700 €, έχει τόσο οικονομικό ενδιαφέρον  για να έρχονται  μεγαθήρια όπως το συγκεκριμένο και το άλλο δίπλα του και ο ΜΑΣΟΥΤΗΣ στο Τρίφωτο;

Δεν κάνουν κινήσεις  χωρίς να τις μελετήσουν αυτοί. Κάτι επίσης  μου λέει ότι το LIDL  είναι σε διαρκή  Ανταγωνισμό με το ΑΒ, που και αυτό,  νομίζω,  ότι είναι Γερμανικών Συμφερόντων…

Το βέβαιο είναι ότι θα μειώσει σημαντικά το  τζίρο του ΑΒ και η μάχη θα είναι γιγαντιαία. Το θέμα όμως  με μας είναι ότι θα πληγούν και τα μικρά μαγαζιά της Λήμνου,  αυτά με την Ταμπέλα (!) , κυρίως αυτή τη φορά,  όχι στα τρόφιμα αλλά στα άλλα είδη καθημερινής χρήσης.

Θα συμβεί λοιπόν:   τα δυο βουβάλια να  παλεύουν στο βάλτο και  να το πληρώνουν,  καθώς ποδοπατούνται,  τα βατράχια  !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button