Περιοδικό
Θυμηθείτε τα στην εποχή τους και θα με θυμηθείτε !

Τα Τζάνερα,, που στην εποχή τους τα πετάμε, όσα δεν καταναλώνουμε άμεσα, με κατάλληλη επεξεργασία ξεπερνούν σε νοστιμιά τα αποξηραμένα δαμάσκηνα.
Περισσότερο τα μεγάλα, για να έχουν “σώμα”, πρέπει να εκτεθούν για μια βδομαδα στον ήλιο για να “στραγγίξουν” . Στη συνέχεια αφού τα πλύνουμε με θάλασσα τα βάζουμε στο Φούρνο, όπως τις σκοπαγίδες, και έχουμε ένα νοστιμότατο, ανώτερο απο τα δαμασκηνά, αποξηραμένο φρούτο.
Θυμηθείτε το στην εποχή τους και θα με θυμηθείτε !