ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Σκανδαλώδης εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη Σκανδάλη;

Ο Αντώνης Καραγιάννης,  Πρόεδρος της ΟΛΣΥ,  με  καταγωγή από τη Φισίνη,  παρεμβαίνει  βάζοντας το ζήτημα της παραχώρησης μεγάλης έκτασης σε Εταιρία για την εγκατάσταση μεγάλου άρθρου φωτοβολταϊκών…

Το Θέμα θα συζητηθεί προ ημερησίας διατάξεως στο Δημοτικό Συμβούλιου σήμερα 9/10 το απόγευμα.

Ο Συνδυασμός Λαϊκή Συσπείρωση με ανακοίνωση της, τη δημοσιεύσαμε το πρωί,  ζήτα να αναβληθεί η συζήτηση για να υπάρξει περισσότερη ενημέρωση.                  Ενώ θεωρείται, από ο,τι ξέρουμε, δεδομένη η αντίδραση από το συνδυασμό ΣΥΜΠΑΝ.

Η  φωτογραφία με το ΧΑΡΤΗ, είναι του Αντώνη

Αντώνης Καραγιάννης:

Σήμερα το πρωί έμαθα ότι ο Δήμος διεκδικεί στην περιοχή της Σκανδάλης έκταση περίπου χιλίων (1000) στρεμμάτων και ζήτησε απ τον πρόεδρο του χωριού να υπογράψει ότι η έκταση αυτή είναι του Δήμου !!

Ο πρόεδρος προς τιμήν του αρνήθηκε λέγοντας ότι η έκταση αυτή είναι αγροτεμάχια των κατοίκων του χωριού.

Επίσης σήμερα το βράδυ στο δημοτικό συμβούλιο έρχεται σήμερα Παρασκευή 9/10/2020 προς συζήτηση ( εμβόλιμα εκτός ημερησίας διατάξεως) σχέδιο για την «αξιοποίηση» αυτής της περιοχής και μάλιστα υπάρχει έτοιμη μελέτη που προϋποθέτει πολύμηνη για να μην πω πολύχρονη εργασία !!

Στην περιοχή κανείς δεν ήξερε τίποτα !!

Τι είναι αυτά μωρέλια μ ;; είναι αλήθεια;

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button