ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τηλεδιάσκεψη Δήμαρχου με Υπουργούς για τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις

Μύρινα,29 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης συμμετείχε σήμερα, Τετάρτη 29 Απριλίου, σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε ο Υφυπουργός  Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης με μεγάλο αριθμό εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης και με θέμα «Προετοιμασία Επανεκκίνησης και ασφαλούς λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων».

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης ο  Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχοι και λοιποί αυτοδιοικητικοί από όλη τη χώρα και ειδικοί επιστήμονες.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, διατυπώθηκαν οι γενικές κατευθύνσεις, οι οποίες θα εξειδικευτούν και θα αποτυπωθούν στο σύνολό τους μέσω ειδικών υγειονομικών πρωτοκόλλων που θα σταλούν στην τοπική αυτοδιοίκηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Τα πρωτόκολλα θα περιλαμβάνουν μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, που θα διαμορφώνονται συνεχώς μέσω μίας δυναμικής διαδικασίας για την προοδευτική επανεκκίνηση της αθλητικής λειτουργίας. Ταυτόχρονα, μεταξύ άλλων επισημάνθηκε ότι για την αποτελεσματικότητα των μέτρων βαρύνουσα σημασία θα έχει η επίδειξη ατομικής ευθύνης.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης κατέθεσαν τις προτάσεις τους και τους προβληματισμούς τους, ενώ έθεσαν ερωτήματα σχετικά με τα επόμενα βήματα που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της ασφαλούς λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button