ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ που άλλαξε Πορεία για να αποφύγει τον “καιρό” και να ενισχύσει ετσι τη Γραμμή της Κύμης !

Οι Θυελλώδεις άνεμοι της χθεσινής Παρασκευής 10/5  στάθηκαν  η αιτία για της Αλλαγή της Ώρας του Δρομολογίου  αλλά και της Πορείας του ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ από το Λαύριο.

Το Πλοίο μόλις   βγήκε από τον Κάβο Ντόρο  άλλαξε τη συνηθισμένη του Πορεία που περνά Ανατολικά της Σκύρου  και  πέρασε από τα Δυτικά του Νησιού αυτού   όπου οι καιρικές και θαλάσσιες συνθήκες  είναι  κατά τεκμήριο καλύτερες.

Όπως φαίνεται στην  εικόνα μας  το  ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ άφησε τη Σκύρο  Δεξιά  και έτσι απέφυγε τους μεγάλους Κυματισμούς   καθοδόν προς τον Αγιοστράτη και  τη Λήμνο .   Αυτό είναι μια θαλασσινή  εμπειρία που σήμερα αποτυπώνεται και στους Μετεωρολογικούς  Χάρτες με σαφήνεια  και,  προφανώς,  αυτούς ακολουθησε  ο Καπετάνιος του Πλοίου μεγαλώνοντας βέβαια,  τη διάρκεια  του ταξιδιού.

Η γραμμή  αυτή θα είναι η “κανονική”  αν Λήμνος συνδεθεί με  Αθήνα  μέσω Κύμης και μάλιστα δεν θα έχει καμιά σχέση με τον Κάβο Ντόρο και με 5  ώρες  Θαλάσσιο  Ταξίδι .

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button