Λήμνος

Το Αμυντικο Δόγμα της Ελλάδας, σε μια Φωτογραφία!

Το Αμυντικο Δόγμα της Ελλάδας, σε μια Φωτογραφία!

Το αμυντικό δόγμα   ότι,  εκτός από την στρατιωτική παρουσία,   χρειάζεται και  πολιτική πρακτικη ενάντια στην ερημοποίηση παραμεθόριων περιοχών και  εγκατάλειψη μικρών Νησιών,    στη φωτογραφία είναι μια πραγματικότητα…

Στον Αγιοστράτη οι Μαθητές είναι λιγότεροι απο τους Καθηγητές και το ζητούμενο είναι να αυξηθούν οι μαθητές  και,  πάντως,  όχι να μειωθούν οι καθηγητές.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,  ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΟΥ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ: Επίσκεψη πραγματοποίησε τη Δευτέρα 17/12/2018, στην κ/φ κάσος το γυμνάσιο και λύκειο Aγίου Eυστρατίου συνοδεία εκπαιδευτικών των σχολείων μας. Την ξενάγηση στο πλοίο του πολεμικού ναυτικού παρακολούθησε και η δήμαρχος Aγίου Eυστρατίου Kακαλή Mαρία. Ο Δήμος Αγίου Ευστρατίου και οι κάτοικοι του νησιού ευχαριστούν τον κυβερνήτη και το πλήρωμα για τις υπηρεσίες τους και τους εύχονται  Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος 2019.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button