Ανακοινώσεις

Το Δ.ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ ευχαριστει το Ξενοδ. Limnos Village και οι λόγοι ειναι σημαντικοι

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Δ.ΙΕΚ Λήμνου προς Ξενοδοχείο Lemnos Village Resort 5*

Προς :
1. Γενικό Διευθυντή της ΜΑΡΚ ΓΟΥΟΡΝΕΡ ΓΚΡΙΣ κ. Καραβασίλη Δημήτριο
2. κα Βλάχου Σπυριδούλα

Δια της παρούσας επιστολής με τη λήξη του εαρινού εξαμήνου και του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, η Διεύθυνση του δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης Λήμνου αισθάνεται την ανάγκη να σας ευχαριστήσει θερμά για την ευγενική παραχώρηση της κουζίνας και των υπολοίπων εγκαταστάσεων του Ξενοδοχείου Lemnos Village Resort 5 αστέρων, όπου πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία τα εργαστηριακά μαθήματα των δύο ειδικοτήτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας Chef» και «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» του ΙΕΚ.

AIREVITAL_V1

Η υλοποίηση μέρους της κατάρτισης των σπουδαστών/τριών του Ι.Ε.Κ. στο Ξενοδοχείο σας έδωσε την ευκαιρία στις καταρτιζόμενες και στους καταρτιζόμενους να εμπεδώσουν τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη θεωρητική τους εκπαίδευση και να τις εφαρμόσουν στο πλαίσιο παροχής υπηρεσιών σε πραγματικό εργασιακό περιβάλλον.

Οι σπουδαστές μας είναι πραγματικά προνομιούχοι και πολύ τυχεροί που πραγματοποιούν την εργαστηριακή τους κατάρτιση στους σύγχρονους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους ενός μεγάλου ξενοδοχείου 5 αστέρων!!

​Σας ευχαριστούμε για την άμεση, πρόθυμη και θετική ανταπόκρισή σας στο αίτημά μας και για την πραγματικά άριστη συνεργασία που είχαμε καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους!
Η συμβολή σας στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί το ΙΕΚ Λήμνου, η μοναδική Δημόσια Σχολή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νησί μας, υπήρξε σημαντική.

Ελπίζουμε ότι η εξαιρετική συνεργασία μας θα συνεχιστεί και το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2023-2024 και στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας, που συνυπογράψαμε τον Δεκέμβριο του 2021, θα επεκταθεί και σε άλλες δράσεις!

Με εκτίμηση,
Η Διευθύντρια του ΙΕΚ
Λυγδά Ιουλία
Φιλόλογος

Φωτογραφίες:
Από την υπογραφή του Μνημονίου Συνεργασίας ΙΕΚ ΛΗΜΝΟΥ- LEMNOS VILLAGE HOTEL τον Δεκέμβριο του 2021.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button