Αθλητικά

Το Γυμνασιο Μουδρου μεσα σε ολα τα…”κόλπα”

Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ” για το Γυμνάσιο Μούδρου

Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών και 6η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού/Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού. συνεορτάστηκαν στο Γυμνάσιο Μούδρου ην Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου, δείχνοντας σε μικρούς και μεγάλους ότι η συνεργασία είναι απαραίτητη σε όλες τις πτυχές της ζωής και ότι αγαπάμε τη γνώση, αλλά αγαπάμε και φροντίζουμε και το σώμα μας.

Οι εκπαιδευτικοι κ. Μέρμηγκα, της Αγγλικής Γλώσσας, και κ. Αγαθού της Γαλλικής, ετοίμασαν μια γιορτή που τα είχε όλα. Ζωγραφική από τους μαθητές της Α τάξης. Τραγούδια από τη χορωδία μας σε διάφορες γλώσσες, συνέντευξη από  αγαπημένη μας μαθήτρια, που βρίσκεται πια στην Ιταλία και μας περιγράφει τις δυσκολίες που συνάντησε λόγω της καινούριας γλώσσας στο νέο της σχολείο, quiz γνώσεων για την Ευρώπη κι έναν υπέροχο μπουφέ με λιχουδιές από όλη την Ευρώπη που ετοίμασαν οι μαθήτριες του σχολείου μας. Στους μαθητές μας διανεμήθηκαν αναμνηστικά που είχαν σταλεί από το Υπουργείο Παιδείας.

Στη συνέχεια με διάφορες αθλητικές δράσεις κατάλληλες για όλους, γιατί ο αθλητισμός μπορεί να είναι για όλους,  γιορτασαμε την 6η Πανελλήνια και Ευρωπαϊκή ημέρα σχολικού αθλητισμού. Περπάτημα στον όμορφο Μουδρο, ποδόσφαιρο, βολλευ και επιτραπέζια αντισφαίριση υπό την καθοδήγηση του γυμναστή μας, κ. Λασκαρέλια., Και το βραβείο της συμμετοχής; Φρούτα για κάθε μαθητή συνδυάζοντας την ενέργεια με την υγιεινή διατροφή.

Γιατί οι λαοί έχουν περισσότερα κοινά πάρα διάφορες.  Και του χρόνου!

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button