Λήμνος

Το Κατσικάκι του Κάστρου, να μην το “φάει” το σκοτάδι…

Το κατσίκι αυτό ειναι  δεμένο εξω απο το Δημαρχειο. Είναι  φανερό απο τη μορφη και το τρίχωμα του ότι είναι ένα  απο αυτά που κυκλοφορούν  ελεύθερα μαζι  με τα ελαφια στο  ΚΑΣΤΡΟ…

Ο φιλος που μας  έστειλε τη φωτογραφίες,  κάτοικος της περιοχής ,  το έκανε με το αίτημα να αφεθεί  στο ΚΑΣΤΡΟ  για να βρει   τη  ελευθερία και την ομάδα του!  Μάλιστα μας ειπε ότι το γνωρίζει γιατι κατεβαίνει στη Γειτονιά του,  είναι ενός  έτους και ακόμη δεν εχει αποκοπεί  απο τη Μάνα του, την οποία ακολουθεί !

Αυτά απο το ευαίσθητο φιλο μας … Εγω όμως ξέρω ότι υπάρχει απόφαση απομάκρυνσης  των κατσικών  απο το ΚΑΣΤΡΟ  γιατι θεωρείται ότι με τις  οπλές  τους και τις  συνεχείς αναρριχήσεις τους  κάνουν  ζημιά στην  Αρχαία Τοιχοποιία του Φρουρίου  . Να απομακρυνθούν όμως και όχι να τα “φάει” … το σκοτάδι (ας το πούμε ετσι… )

Εφόσον  υπάρχει η απόφαση της απομάκρυνσης τους,  υπάρχει κάποιο  σχέδια πως θα γίνει αυτό;

Όπως και να έχει,  η τύχη αυτού του ζώου πρέπει να είναι διαφανής ακόμη και αν βγει σε πλειστηριασμό, ξέρετε γιατι; (για να μην το “ΦΑΕΙ” το σκοτάδι !)

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button