ΕπιλεγμέναΛήμνος

Το Κέρδισε το Στοίχημα ο Αλ. Παπαχριστοφόρου με το Μέλι μας. Διαβάστε γιατί !

Αυτές τις μέρες,  τέλη του Μάη 2021, φεύγει απο τη Λήμνο μια Παρτίδα Μέλι του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λήμνου για την “δύσκολη”  απαιτητική Αγορά της Σουηδίας !

Ο Συνομιλητής  μας ,  σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ (22/5/21), με θέμα όσα  προέκυψαν για την αντιβακτηριδιακή δράση του Μελιού της Λήμνου,  κ. Παπαχριστοφόρου Αλέξανδρος, μας   ειπε ότι  το Μελι της Λήμνου επελέγη, μετά απο  υγειονομικούς και γευστικούς αυστηρούς  έλεγχους,  και  έγινε η παραγγελία που  είναι μ ια σημαντική αρχή, για να φτάσει το Μελι της Λήμνου στις Διεθνείς Αγορές ! Σε αυτό συνετέλεσαν και οι Διεθνής; βραβεύσεις των τελευταίων 4 ετών.

Μας είχε  πει σε παλιότερη εκπομπή μας στο ΡΑΔΙΟΑ ΑΛΦΑ (φωτογραφία) , ο Δρ. Μελισσοκομίας του ΑΠΘ και άμισθος(!!!)  Σύμβουλο του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Λήμνου  Αλεξ. Παπαχριστοφόρου, ότι θα έφτανε αυτή η στιγμή της “επιλεγμένης”   Εξαγωγής του Μελιου της Λημνου και μάλιστα με τη επίκληση στοιχήματος,  το οποίο κέρδισε με αυτή την παραγγελία απο την Αγορά της Σουηδίας και σε  τιμή υπερδιπλάσια της τωρινής Χοντρικής.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button