ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Το ταξίδι μεσώ Μεστών έχει και “αγριάδες”

Την κακή συμπεριφορά, ταχτική καλύτερα,  του Πλοίου ΑΚΟΥΑ ΜΠΛΟΥ ,  που αγνοεί την ώρα του ταξιδιού την κατάσταση των επιβατών, μας καταγγέλλουν και το καταγράφουμε !

Στο ταξίδι απο Μύρινα προς Λαύριο μέσω Μεστών και σχεδόν 2 ώρες πριν το πλοίο φτάσει στα Μεστά, δηλαδή στις 5 το πρωί το πλήρωμα ξυπνούσε τους επιβάτες και τους σήκωνε από τους καναπέδες και το πάτωμα (…)  γιατι  έπρεπε να κάνουν χώρο για αυτούς που θα επιβιβάζονταν στα Μεστά…

Και το έκαναν επιτακτικά και  με αγριάδες στους αιφνιδιασμένους από τον ύπνο επιβάτες… Ακόμη και  μητέρα με  δυο Παιδιά, μας είπαν, δεν σεβάστηκαν και απαιτούσαν να   σηκωθεί άμεσα,  ενώ ο χρόνος άφιξης στα Μεστά ήταν 2 ώρες αργότερα.

Το πιο σημαντικό πάντως από αυτή την καταγγελία είναι ότι ενώ υπήρχε θέμα έλλειψης χώρου, όπως  προκύπτει από τα παραπάνω , υπήρχαν δυο (τουλάχιστον) μεγάλοι χώροι επιβατών , που ήταν κλειδωμένοι για να μην πάνε επιβάτες!

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button