Επίκαιρα

Το “Βήμα της Κυριακής”, Βήμα της Λημνου ! 24σελιδο Ένθετο στο ΒΗΜΑ την Κυριακη 6/6

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη χαρά και τιμή σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή, 6 Ιουνίου 2021, η πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» φιλοξενεί ως ένθετο τη σχολική εφημερίδα που ετοίμασαν με πολύ μεράκι οι μαθητές και επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, του Γενικού Λυκείου Μύρινας.

Οι μαθητές μας, παρά τις υψηλές απαιτήσεις της σχολικής ζωής, αλλά και τις πρόσθετες δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας της πανδημίας, βρήκαν τον χρόνο και τη διάθεση κι έγιναν για λίγο μικροί δημοσιογράφοι. Εργάστηκαν με ζήλο και ενθουσιασμό, ώστε να αναδείξουν τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τις παραδόσεις της Λήμνου. Επιπλέον, πραγματεύθηκαν μια σειρά από θέματα που τους απασχολούν (κοινωνικά, πολιτιστικά, καλλιτεχνικά κ.α.), πήραν συνεντεύξεις από σημαντικές προσωπικότητες του νησιού μας και διεξήγαγαν ενδιαφέρουσες έρευνες. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και συγχαίρουμε τους μαθητές μας για την αξιέπαινη προσπάθειά τους, αλλά και για το υπέροχο τελικό αποτέλεσμα, που αποτελεί ένα πραγματικό φόρο τιμής στον τόπο μας και τους ανθρώπους του, γι’ αυτό και σας προτρέπουμε να το απολαύσετε. Ευχαριστούμε θερμά την εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής», που απηύθυνε στο Σχολείο μας την πρόσκληση συμμετοχής στο αφιέρωμα  που διεξάγει στα Σχολεία της περιφέρειας, και τη δημοσιογράφο κ. Μάρνυ Παπαματθαίου, που είχε τη γενική επιμέλεια της όλης προσπάθειας, για την άψογη συνεργασία. Τέλος, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε σε όλες και όλους όσοι συνέδραμαν την προσπάθεια των παιδιών προσφέροντας τις φωτογραφίες τους,  τις εικαστικές τους δημιουργίες και κάθε άλλη βοήθεια.

Ο Διευθυντής

και ο Σύλλογος Διδασκόντων

του Γελ Μύρινας

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button