Ανακοινώσεις

“Τοπικές ώριμες γυναίκες” κλπ. –  μια αναγκαία διευκρίνιση

“Τοπικές ώριμες γυναίκες” κλπ. –  μια αναγκαία διευκρίνιση

Ενημερώνουμε τους φίλους αναγνώστες της ηλεκτρονικής εφημερίδας μας ότι κατά το άνοιγμα της ενδέχεται να εμφανιστεί διαφημιστική φωτογραφία κάποιας «ώριμης κυρίας» ή μια κόκκινη καρδούλα, ή ένα κείμενο όπως π.χ. “Θέλετε ώριμες γυναίκες;”.

Οι αναρτήσεις αυτές είναι συνήθως στην πρώτη σελίδα και δεν είναι δική μας επιλογή, αλλά γίνεται αυτόματα από τον διακομιστή του διαδικτύου με διαφημιστικό σκοπό, συνήθως γνωριμιών. Μάλιστα, εάν κάνετε κλικ πάνω σ’ αυτές μπορεί να βγει μια νέα φωτογραφία ημίγυμνης γυναίκας και ένα κείμενο το οποίο επίσης δεν είναι δικό μας, όπως π.χ.

“Τοπικές πλούσιες γυναίκες”, “Κάποιος που βρίσκεται κοντά σας θέλει να μοιραστεί μαζί σας τις μυστικές ιδιωτικές φωτογραφίες και τα σύντομα βίντεο”  κλπ.

Είναι μια νέα διαφημιστική τακτική στο διαδίκτυο, παρόμοια με φωτογραφικά σποτάκια, τα οποία διακόπτουν το κείμενο, παρεμβάλλονται και διαφημίζουν διάφορα προϊόντα τηλεμάρκετινγκ, όπως π.χ. οικιακές συσκευές, τουριστικές υπηρεσίες κλπ. Οι αναρτήσεις και οι παρεμβολές αυτές διακόπτουν την ροή του κειμένου και γενικά δεν είναι κάτι ευχάριστο.

Ζητούμε συγγνώμη και καταβάλουμε προσπάθεια να απαλλαγούμε από την ανεπιθύμητη αυτή παρεμβολή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button