ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Τρίμηνη παράταση δηλώσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για τον Νομό Λέσβου

Δυο ώρες μετά την  ανακοίνωση του Βουλευτή Χαραλ. Αθανασίου  ήρθε  και η επίσημη ανακοίνωσή για το ΚΤΗΜΑΤΟΛΌΓΙΟ:

Τρίμηνη παράταση δηλώσεων στο Κτηματολόγιο σε Λέσβο – Λήμνο

 28 Φεβρουαρίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ
 
Τρίμηνη παράταση δηλώσεων στο Κτηματολόγιο σε Λέσβο – Λήμνο
Από το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Με απόφαση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Δημήτρη Οικονόμου παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου 2020 η προθεσμία για την υποβολή δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο για τα νησιά Λέσβο και Λήμνο.
Ειδικότερα, η 3μηνη παράταση δίνεται  για τους κατοίκους εσωτερικού και εξωτερικού επί των ακινήτων που ανήκουν στους Καλλικρατικούς Δήμους:
Α) Περιφερειακή Ενότητα Λήμνου: Δήμος Λήμνου και Δήμος Αγίου Ευστρατίου,
Β) Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου: Δήμος Λέσβου και προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΓΙΑΣΟΥ, ΑΓΡΑΣ, ΑΚΡΑΣΙΟΥ, ΑΜΠΕΛΙΚΟΥ, ΑΝΕΜΟΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΣΣΗΣ, ΑΡΓΕΝΝΟΥ, ΑΣΩΜΑΤΟΥ, ΑΦΑΛΩΝΟΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ, ΒΑΤΟΥΣΣΗΣ, ΒΡΙΣΑΣ, ΕΡΕΣΟΥ, ΙΠΠΕΙΟΥ, ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ΚΑΠΗΣ, ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ, ΚΛΕΙΟΥΣ, ΚΩΜΗΣ, ΛΑΜΠΟΥ ΜΥΛΩΝ, ΛΕΠΕΤΥΜΝΟΥ, ΛΙΣΒΟΡΙΟΥ, ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΕΡΜΗΣ, ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΜΕΣΟΤΟΠΟΥ, ΜΗΘΥΜΝΗΣ, ΜΙΣΤΕΓΝΩΝ, ΜΥΧΟΥ, ΝΑΠΗΣ, ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ, ΝΕΩΝ ΚΥΔΩΝΙΩΝ, ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ, ΠΑΜΦΙΛΩΝ, ΠΕΛΟΠΗΣ, ΠΕΤΡΑΣ, ΠΗΓΗΣ, ΠΛΑΓΙΑΣ, ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ, ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, ΠΤΕΡΟΥΝΤΟΣ, ΠΥΡΓΩΝ ΘΕΡΜΗΣ, ΣΙΓΡΙΟΥ, ΣΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ, ΣΚΟΠΕΛΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΤΥΨΗΣ, ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ, ΣΥΚΟΥΝΤΟΣ, ΤΡΥΓΟΝΑ, ΥΨΗΛΟΜΕΤΩΠΟΥ, ΦΙΛΙΑΣ, ΧΙΔΗΡΩΝ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

 

Από το Βουλευτή του Νόμου  Χαραλ. Αθανασιου υπάρχει η παρακάτω διαβεβαίωση για άλλη μια 3μηνη παράταση των δηλώσεων για το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ,  με καταληκτική Ημερομηνία την 31 Μάη  2020 ! 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μυτιλήνη, 28/2/2020

 Γνωστοποιήθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο η τρίμηνη παράταση δηλώσεων του Εθνικού Κτηματολογίου για τον Νομό Λέσβου από τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη.

Να υπενθυμίσουμε ότι είχε προηγηθεί συνάντηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, στις 31 Ιανουαρίου, με τον  Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος του Περιφερειακού Τμήματος Βορειοανατολικού Αιγαίου, κ. Στρατή Μανωλακέλλη, στα γραφεία του Τ.Ε.Ε. Μυτιλήνης.  Εκεί, αφού ενημερώθηκε για τα προβλήματα που σχετίζονταν με τις δηλώσεις για Εθνικό Κτηματολόγιο δεσμεύτηκε να τα μεταφέρει στον αρμόδιο Υπουργό προκειμένου να  δοθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Μετά την  συνάντηση και ενημέρωση του κ. Υπουργού από τον κ. Αθανασίου, δόθηκε η ως άνω παράταση.

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button