ΑνακοινώσειςΕπιλεγμένα

Βασιλόπιτα με ουσία στο Ρωμανού ! Η Πρόεδρος του Χωριού και η Δημαρχος είδαν και τα προβλήματα

Σε ζεστό, φιλικό κλίμα το πρωί της Κυριακής κατόπιν πρόσκλησης της Προέδρου κας Νικολέτας Ψαλλίδα η Κοινότητα Ρωμανού έκοψε τη βασιλόπιτα της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πλήθος χωριανών, η Δήμαρχος Λήμνου κα Ελεονώρα Γεώργα, οι Αντιδήμαρχοι κος Βαγγέλης Χασάπης και κος Αλέξανδρος Καφαλτής,ο δημοτικός σύμβουλος κος Κώστας Τουλαδέλης κ.α.
Η Πρόεδρος ευχαρίστησε τους συγχωριανούς της για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό της και τους εξέφρασε τις προθέσεις της για καλή συνεργασία με όλους, ενώ τόνισε τη σημασία της ομόνοιας στο χωριό και της κοινωνικής συνοχής.
Στη συνέχεια έδωσε το λόγο στη Δήμαρχο η οποία μετά από τις ευχές της αναφέρθηκε στον προγραμματισμό της δημοτικής αρχής για το Ρωμανού ,στην πορεία των μελετών για το έργο του Δημοτικού Σχολείου και την προτεραιότητα που δίνεται στη διαχείριση των λυμάτων . Προσέτι ,τονίστηκε από τη Δήμαρχο η αναγκαιότητα βελτίωσης της βατότητας του δρόμου που οδηγεί στους Μύλους όπου μετέβη στη συνέχεια με την Πρόεδρο και τους συνεργάτες της . Επιτόπου διαπιστώθηκε η κατάσταση και συμφωνήθηκε να εξεταστουν οι προοπτικές αξιοποίησης των Μύλων και του περιβάλλοντος χώρου.
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button