Απόψεις

Βίκυ Νικολάκαρου, ζει στη Θεσσαλονίκη, προσφέρει στη Λημνο !

Η Βίκυ Νικολάκαρου  για πολλά χρόνια ασχολείται με τον Όμιλο Λημνίων Θεσσαλονίκης  προσφέροντας  σημαντικές υπηρεσίες στην προσπάθεια ο Όμιλος  να ενισχυθεί και να διατηρηθεί.

Η Βίκυ Νικολάκαρου φέρει το Όνομα ενός εμβληματικού Λημνιού  στη Θεσσαλονίκη,  του πατέρα της,  Αλέξανδρου Νικολάκαρου , απο  το Κοντοπούλι, ο οποίος εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη ως ανώτερος Αξιωματικός Λιμενικού Σώματος. Ο Αλέξανδρος Νικολάκαρος  εδώ και μερικά χρόνια δεν είναι μαζί μας, όμως μας άφησε χρόνους και μια κληρονομιά βιβλίων και δημοσιευμάτων  στην εφημερίδα  μας,  ΛΗΜΝΟΣ,  στην Κοντοπλιανή  Διάλεκτο.

Η Κόρη του Βίκυ (φωτογραφία σε συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ)   αν και  δεν μεγάλωσε στη  Λήμνο,  γνωρίζει και αγάπα το Νησί από τον Πατέρα της και προσφέρει όπου και όσο μπορεί.

Οι συνεργάτες της  στο Δ.Σ.  του Ομίλου Λημνίων  Θεσσαλονίκης   Χρ. Μαντάς, Γ. Πηλίτσος μας μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για αυτήν, άρα να μείνει  και να προσφέρει στην πολύ  ενδιαφέρουσα  για τη Λήμνο πόλη της Θεσσαλονίκης με τους χιλιάδες φίλους και ταχτικούς  επισκέπτες στο Νησί!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button