Επίκαιρα

Βλάβες μαϊμού στο δίκτυο της ΔΕΗ

Βλάβες μαϊμού στο δίκτυο της ΔΕΗ

 Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Δεν μάς φτάνει η καταιγίδα με τις τρομακτικές και σοκαριστικές ειδήσεις στην τηλεόραση, τώρα τελευταία άρχισαν και οι βλάβες στο ηλεκτρικό ρεύμα. Που δεν είναι πάντοτε αληθινές και κινδυνεύουμε να χάσουμε τα λεφτά και τα κοσμήματα μας. Όπως έγινε στη Λάρισα, εκεί όπου κάποιοι επιτήδειοι ισχυρίστηκαν ότι είναι τεχνικοί της ΔΕΗ, μπήκαν στο σπίτι δύο ηλικιωμένων γυναικών, τις έπεισαν ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω βλάβης στο δίκτυο, και άρπαξαν την μαξιλαροθήκη με τα 4.200 ευρώ.

Όπως εξακριβώθηκε από την προανάκριση που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, οι δράστες έφτασαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στο σπίτι της μιας ηλικιωμένης, όπου ο ένας της συστήθηκε ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η. και την έπεισε να βάλει σε μια μαξιλαροθήκη τα χρήματα και τα τιμαλφή της, δήθεν για να μην καταστραφούν αν ξεσπούσε φωτιά κατά την διάρκεια των εργασιών που υποτίθεται ότι θα έκανε. Στη συνέχεια, άρπαξε τη μαξιλαροθήκη στην οποία η ανυποψίαστη γυναίκα είχε βάλει 4.000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα και διέφυγε με το όχημα στο οποίο τον περίμενε ο συνεργός του.
Οι «μαϊμού» ηλεκτρολόγοι ταυτοποιήθηκαν και διαπιστώθηκε ότι, λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα, είχαν αποσπάσει με το ίδιο πρόσχημα 100 ευρώ και διάφορα κοσμήματα από άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Συμπέρασμα:  Προσοχή στις βλάβες της ΔΕΗ και στα λεφτά της μαξιλαροθήκης!

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button