Λήμνος

ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ : Ματίνα Παγώνη !

Ξεχώρισαν ! Με αυτόν τον Τίτλο θα κάνουμε μια καθημερινή  αναφορά σε πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά το έτος που μας αφήνει, το “φοβερό” 2020.     Δεν θα είναι μια  αποτίμηση   του συνολικού έργου κάποιων  προσώπων  αλλά  εκείνων που  “ξεχώρισαν”  για κάτι πολύ συγκεκριμένο και σημαντικό  το 2020.    

Επειδή η Ματίνα Παγώνη,  Πρόεδρος  των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-  Πειραιά ξεχώρισε Πανελλαδικά, με τις συνεχείς τηλεοπτικές της εμφανίσεις,  για θέματα Κορονοϊού ,   δεν σημαίνει   οτι δεν πρέπει να συμπεριληφθεί  στην  καθημερινή αναφορά που κάνουμε για  όσους “Ξεχώρισαν” το 2020,   σε μια Λιστα της Λημνου!

Έχουμε μιλήσει ραδιοφωνικά,  στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  και πρόσφατα, για τα θέματα του Κορονοϊού,  με τη συμπατριώτισσα μας  και μας είπε τη βαρύνουσα γνώμη της, πως και το Πάσχα με Μέτρα θα τα Γιορτάσουμε…

Τις ευχόμαστε το φουλ Καλοκαίρι,  Ιουλιο – Αύγουστο,  να κάνει, όπως κάθε χρόνο,  διακοπές στη Λήμνο, αν και έρχεται στο Νησί όχι μόνο αυτή την Περίοδο.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button