Λήμνος

ΞΕΧΩΡΗΣΑΝ : Στέλιος Ρόκκος (όμως γιατί;)

Ξεχώρισαν ! Με αυτόν τον Τίτλο θα κάνουμε μια καθημερινή  αναφορά σε πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά το έτος που μας αφήνει, το “φοβερό” 2020.

Δεν θα είναι μια  αποτίμηση   του συνολικού έργου κάποιων  προσώπων,  αλλά  εκείνων που  ξεχώρισαν για κάτι πολύ συγκεκριμένο.    Για αυτή την περίπτωση δεχόμαστε και τις δικές σας προτάσεις. Η αναφορά προσώπων γίνεται με τυχαία σειρά χωρίς κάποια ειδική  αξιολόγηση… 

Ο Στέλιος Ρόκκος ξεχωρίζει σε πανελλαδικό επίπεδο εδώ και χρόνια ! Τώρα  ξεχώρισε επίσης στις Χριστουγεννιάτικες Τηλεοπτικές Εκπομπές με τη εμφάνιση του στο MEGA. Ήταν μια ξεχωριστή εκπομπή από κάθε άποψη, τηλεθέασης κλπ όμως  περισσότερο  για  την ολοφάνερη ποιοτική της διαφορά.

Για μας στα τοπικά πλαίσια που   θέσαμε για τη στήλή ΞΕΧΩΡΗΣΑΝ, ο Στέλιος Ρόκκος ξεχώρισε για την επιλογή του για μόνιμη διαμονή στη Λήμνο.  Για τις πολλές συνεντεύξεις του μέσα στο 2020  από τη Λήμνο, για την ενασχόληση του με ξυλοδημιουργίες, στο μαραγκούδικο  εργαστήριο του,   για τη συμμετοχή στα τοπικά δρώμενα,  που είχαν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία του Συλλόγου Ενεργοί Πολίτες και για όποια άλλη συμμετοχή του,  προσεχώς,  σε τοπικές προσπάθειες. Και για το Προοδευτικό του Λόγο !!!!

Υ. Γ. και για το υπέροχο Τραγούδι του “δεν φοβήθηκα” , το καλύτερο όλων στο 2020, που πρέπει να γράφτηκε στη Λημνο ! Ακούστε το !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button