ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Ξεκινά η Υπογειοποίηση των Απορριμάτων. Πως, που και πότε !

Θα  λειτουργήσουν οι Υπογειοποιημένοι Κάδοι οσονούπω (= όπου νάναι , σε λίγο)!

Σήμερα, 3/3/21,  ήταν η πρώτη δόκιμη (φωτογραφία),   την οποία παρακολούθησα,  και έγινε ακομη πιο φανερό ότι μια σημαντική φάση στην αποκομιδή των απορριμμάτων  ξεκινά.

Το αναβαθμισμένο, από μετατροπή,  Απορριμματοφόρο του Δήμου είχε  ένα γερανάκι για να σηκώνει τους υπογειοποιημένους   κάδους,  να τους αδειάζει στο χώρο του απορριμματοφόρου και να τοποθετεί τους  Κάδους  πίσω στη  θέση τους.

Ο Κάδος χωρά ποσότητα  3 κάδων απο τους υπάρχοντες και είναι μέσα σε  μια  υπόγεια κατασκευή που κλείνει και έχει ένα στόμιο περίπου όπως  ένα βαρέλι από όπου οι δημότες θα ρίχνουν τις σακουλές με τα Σκουπίδια.

Είναι σε 13 σημεία της Μυρίνας, Ρηχά, Ρωμέικος,  Λ. Δημοκρατίας, σε πολύ κεντρικά σημεία δηλαδή και όπως μας είχε πει ο Δήμαρχος  το Φθινόπωρο   σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ υπάρχει σχέδιο,  το δίκτυο των Υπογειοποιημένων Κάδων  να επεκταθεί και στη περιοχή του Λιμανιού …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button