ΕπιλεγμέναΛήμνος

Ξεκινάνε άμεσα τα rapid test από το δήμο Λήμνου

Ο δήμος Λήμνου προμηθεύτηκε rapid tests και ξεκινάει άμεσα την διενέργεια τους.

Η αρχή θα γίνει αύριο Κυριακή 21/11, στη Νότιο-Ανατολική Λήμνο σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου ενώ θα συνεχιστούν τη Δευτέρα στην περιοχή του Μούδρου από την ΚΟΜΥ Λήμνου.

Ήδη όπως ενημερωνόμαστε έχουν ενημερωθεί οι κάτοικοι των χωριών.

Τα rapid tests είναι μια σημαντική προσπάθεια που βοηθάνε έτσι ώστε να βρεθούν τυχόν ασυμπτωματικοί, μειώνοντας όσο το δυνατόν τη διάδοση του ιού.

Δε θα πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι είναι μια αποτύπωση της στιγμής και θα πρέπει να παραμένουμε προσεχτικοί, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα από το Δελτίο Τύπου του Δήμου Λήμνου

Ξεκινούν αύριο τα τεστ ταχείας ανίχνευσης COVID-19
✔Σε Φυσίνη, Αγία Σοφία, Καμίνια, Ρουσοπούλι την Κυριακή 22/11 και Μούδρο τη Δευτέρα 23/11
✔Καλούνται οι πολίτες να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στον περιορισμό της διασποράς του ιού στην κρίσιμη αυτή περίοδο
Σας ενημερώνουμε ότι , στο πλαίσιο πρόληψης της διασποράς του κορωνοϊού στο νησί της Λήμνου, αύριο, Κυριακή 22 Νοεμβρίου ξεκινούν τα τεστ ταχείας ανίχνευσης COVID-19 (rapid test) στις Κοινότητες Φυσίνης, Αγίας Σοφίας, Καμινίων, Ρουσοπουλίου και Ρωμανού από τον Ιατρικό Σύλλογο Λήμνου, σε συνεργασία με το προσωπικό του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων, καθώς και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.
Επίσης, τη Δευτέρα 23 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν αντίστοιχα τεστ στον Μούδρο, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου, από τις 11:00 έως τις 14:30, από την Κινητή Ομάδα Υγείας, με τη συνδρομή του Δήμου.
Καλούμε τους πολίτες να προσέλθουν στους προαναφερόμενους χώρους και να πραγματοποιήσουν το δωρεάν ανώδυνο τεστ ταχείας ανίχνευσης, συμβάλλοντας στον περιορισμό της διασποράς και την προστασία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων στην κρίσιμη αυτή περίοδο για την εξέλιξη της πανδημίας.
Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button