ΕπιλεγμέναΛήμνος

Ξεκινούν τα Θέρμα ! Πως θα λειτουργήσουν.

Τα Θέρμα θα επανέλθουν  σε λειτουργία μετά  τον επιτυχημένο διαγωνισμό ενοικίασης,  αφού αυτή τη φορά σε αντίθεση με τους  προηγούμενους  διαγωνισμούς υπηρξαν ενδιαφερόμενοι  και δεν ήταν και αυτός “άγονος”. Ετσι όλα δείχνουν  ότι διακόπτεται μια  5ετια απαξίωσης του Χώρου.

Μιλήσαμε  χθες 18/3/22 με το Αντιδήμαρχο Γιάννη Ποντίκα και μας έδωσε ολα τα στοιχεία  που δείχνουν ότι όλα πήγαν καλύτερα του αναμενομένου….

Αν τις προηγούμενες φορές δεν υπηρξε ενδιαφερόμενος,  στον  πριν 3 μέρες διαγωνισμό παρουσιάστηκαν δυο  υποψήφιοι ενοικιαστές , με αποτέλεσμα να “χτυπηθεί” η τιμή και από την αρχική  των 600 €,  όπως καθορίστηκε από το Δήμο το  ενοίκιο,   ανέβηκε  στα 800 € το Μήνα ! Πλειοδότης δεν ήταν  ένας  αλλά δυο συνεταίροι απο τον Κάσπακα, με εμπειρία σε κατάστημα “Υγειονομικού Ενδιαφέροντος”.

Όπως μας ανέφερε ο κ. Ποντίκας η ενοικίαση είναι για 10 χρόνια όμως η καταβολή του Ενοικίου,   θα αρχίσει να τρέχει απο το 2024,  με χάρισμα περίπου   18 Νοίκια, του 2022 και 23,   δηλαδή κοντά στα 15.000 €, αφού οι ενοικιαστές θα πρέπει να προβούν σε μια  σειρά απο επισκευές του Κτιρίου, κυρίως στα κουφώματα.

Η κατάσταση των Λουτρών,  μας  είπε ο Γιάννης Ποντίκας,   είναι  σε καλή κατάσταση και θα μπορούσε το συγκρότημα των Θέρμων να λειτουργήσει από φέτος το καλοκαίρι.

Ο Αντιδήμαρχος μας διαβεβαίωσε ότι οι Ενοικιαστές είναι υποχρεωμένοι να λειτουργούν και  τα Λουτρά,  γιατι το μεγάλο οικονομικό ενδιαφέρον του  χώρου είναι  η εστίαση ή ένα μπαράκι.

Τόνισε  μάλιστα ότι είναι σημαντικό που  οι Ενοικιαστές είναι Λημνιοι.

Είναι πράγματι σημαντικό αφου είναι αναγκαίο να υπάρχει σεβασμός σε ένα χώρο με μεγάλη τοπική  ιστορία  και ένα μοναδικό φυσικό  περιβάλλον,  το οποίο εκθείασε  ιδιαίτερα ο κ. Ποντίκας.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button