Απόψεις

Υποτυπώδεις Εκδηλώσεις, όμως λες : Πάλι Καλά !

Αν η χρονιά ηταν νορμαλ θα είχαμε, οπως όλα τα προηγούμενα   χρόνια,  ενα  πρόγραμμα εκδηλώσεων του Ιουλίου,   το οποίο  θα άρχιζε απο την πρώτη μέρα  του Μήνα  και σχεδον κάθε μέρα θα ειχε εκδηλώσεις,  μερικές απο τις οποίες θα ήταν από εκείνες που γεμίζουν την τεράστια Αυλή του  Γυμνάσιου και των άλλων χώρων που έχουν καθιερωθεί για  τέτοιες περιπτώσεις .

Στη φωτογραφία περσινή εκδήλωση με συνωστισμένους τους θεατές!

Η φετινή χρονιά  ειναι τέτοια που λες πάλι καλά με τις παρακάτω υποτυπώδεις εκδηλώσεις

ΟΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΛΗΜΝΟΥ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

 

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Ιουλίου 2020: ‘‘ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ’’, στο Δημοτικό Στάδιο Μύρινας, ώρα 18:00.

Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020: ‘‘ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ’’ από το Λημνιακό συγκρότημα 3 Laloun & Georgia Stefanidaki στο Δημοτικό Σχολείο Καλλιόπης, ώρα 21:00. Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020: ‘‘ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ – Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ’’ από τον Αθανασίου Κ. Γεώργιο, στο Δημοτικό Σχολείο Μούδρου, ώρα 20:30.   Είσοδος 5€.

Σάββατο 25 Ιουλίου 2020: ‘‘ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ –  Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΚΛΩΠΑΣ ’’ από τον  Αθανασίου Κ. Γεώργιο, στο Γυμνάσιο Μύρινας, ώρα 20:30.   Είσοδος 5€.

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020: ‘‘Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ Δ. ΛΗΜΝΟΥ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΟΥΔΡΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ’’ στο Γυμνάσιο Μύρινας, ώρα 21:00.   Είσοδος ελεύθερη.

 

Τρίτη 28 Ιουλίου 2020: ‘‘ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ’’ από τον Κώστα Ζαφειρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Πορτιανού, ώρα 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020: ‘‘ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ’’ από τον Κώστα Ζαφειρίου στην πλατεία του Πλατύ, ώρα 21:00.   Είσοδος ελεύθερη.

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020:  ΣΥΝΑΥΛΙΑ ‘‘ΤΟ ΕΝΤΕΧΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ’’ από τον Δημ. ΜΑΥΡΑΚΗ στο υπαίθριο Θέατρο του Μούδρου , ώρα 21:00.   Είσοδος ελεύθερη.

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020: ‘‘ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ’’ από τον Κώστα Ζαφειρίου στον αύλειο χώρο του Ειδικού Σχολείου Καλλιθέας, ώρα 21:00.   Είσοδος ελεύθερη.

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2019: ‘‘ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΣΤΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ’’ από τον Κώστα Ζαφειρίου στην πλατεία του Λιβαδοχωρίου, ώρα 21:00.

Είσοδος ελεύθερη.

 

  • Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες που εκδόθηκαν από το Υπουργείο Πολιτισμού και τις αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές.
  • Για τις προβλεπόμενες θέσεις θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
  • Εάν συμπληρωθούν οι θέσεις δε θα επιτραπεί η είσοδος σε επιπλέον θεατές.
  • Οι θεατές θα πρέπει να είναι καθήμενοι στις καρέκλες που θα είναι τοποθετημένες με αποστάσεις, ενώ δε θα επιτραπεί κανείς να είναι όρθιος.
  • Κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των ατόμων.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button