Επίκαιρα

Ορκίσθηκε ο Δημαρχος του Αγιοστράτη ο Κων. Σινάνης. Αναλαμβάνει δύσκολο Έργο.

Η ορκωμοσία των εκλεγέντων στο Δήμο του Αγιοστράτη έγινε σήμερα 22/12/23  στο Γειτονικό μας νησί.  Ο εκλεγείς Δήμαρχος Κωνσταντίνος  Σινάνης  έδωσε το σύντομο και περιεκτικό  όρκο, όπως  έγινε την προηγούμενη Κυριακή στη   Λήμνο, στο  ΜΑΡΟΥΛΑ με τους 98 εκλεγμένους  στο Δήμο Λημνου  και στις Κοινότητες.

 

Στο Δήμο του Αγιοστράτη με το  “δόγμα” κάθε Νησί  και  ένας  Δήμος οι εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ορκίστηκαν  ειναι 13,   8 απο το Συνδυασμό του εκλεγέντος Δημάρχου Κ. Σινάνη  και 5 από τη  σημερινή Δήμαρχο Μαρία Κακκαλή  η οποία περνά  την  επόμενη  5ετια  στην Αντιπολίτευση.  Θυμίζουμε ότι ο κ. Σινανης στις εκλογές έλαβε και νίκησε με μια ψήφο περισσότερη την μέχρι τώρα  και για δυο 4ετιες Δήμαρχο  Μ.   Κακκαλη  και αυτό  είναι ένα Κατόρθωμα που το … κατόρθωσε ο Κ. Σινανης

Ο νεος  Δήμαρχος που ορκίστηκε (φωτογραφία),   καλείται να ασκήσει τα καθήκοντα του με τιμιότητα και  στα πλαίσια του Συντάγματος, σύμφωνα με τον Όρκο που έδωσε. . Μπορεί το Χωριό του  Αγιοστράτη  να είναι σε πληθυσμό  ένα μέσο χωριό της Λήμνου,   τα καθήκοντα όμως είναι παραπλήσια με αυτά  του Δήμου Λήμνου τα όποια καλείται  να υπηρετήσει ο Κ. Σινανης ο οποιος  έχει την   εμπειρία  του Προεδρου  της Κοινότητας Πλατύ. Έχει σύνεση,  πείσμα και σεμνότητα  ο Κωνσταντίνος και θα τα καταφέρει!

 

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button