ΑπόψειςΕπιλεγμένα

Και όμως δεν φτάνει το Αλάτι, το απόλυτο μέσο για τα παγώματα

Το Αλάτι είναι ένα πολύ βασικό μέσο αντιμετώπισης  των  παγωμάτων,  που είναι σίγουρο ότι θα έχουμε τις επόμενες μέρες, μέχρι την Τετάρτη 17/2  με τις πολύ χαμηλές και υπό το Μηδέν θερμοκρασίες.

Και όμως αυτό το απόλυτο  μέσο για τα παγώματα δεν υπάρχει σε επάρκεια, όπως απερίφραστα και  με αφοπλιστική ειλικρίνεια   δήλωσε ο Έπαρχος σε εκπομπή της Παρασκευής 12/2,  του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ.

Στη συνέχεια ανέβασε στο διαδίκτυο μια έκκληση προς τους πολίτες να μην παίρνουν αλάτι από αυτό του Επαρχείου, γιατι δεν Φτάνει !

Το αντίθετο έπρεπε  να συμβαίνει… Να υπάρχει τόση ποσότητα Αλατιού που να μην υπάρχει καμιά  αγωνία που δεν θα φθασει  και  να καλούνται οι κάτοικοι της Λήμνου να παίρνουν Αλάτι  εφόσον το χρειάζονται για να κρατούν καθαρό και χωρίς  κίνδυνο γλιστρημάτων το δρόμο γύρω απο το σπίτι τους.

Σε εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ κάποιοι ακροατές,  που έζησαν στο Εξωτερικό,   μας έλεγαν ότι ο Δήμος της κάθε Περιοχής  παρέχει  Δωρεάν Αλάτι  με την υποχρέωση ο κάθε κάτοικος να κρατά το πεζοδρόμιο του σπιτιού του καθαρό.  Αλλού, στην Αμερική,   υπάρχει η ίδια υποχρέωση για καθαρό το πεζοδρόμιο του Σπιτιού  ή του Μαγαζιού  του κάθε κατοίκου όμως με  αγορασμένο Αλάτι.

Στη Φωτογραφία του 2005, απο το Αρχείο του Θ. Μπαβέα, Έπαρχου τότε. Το Αλάτι ήταν ένα σημαντικό μέρος  της Προετοιμασίας για επερχόμενη κακοκαιρία.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button