ΕπιλεγμέναΛήμνος

Αφίξεις του Αυγούστου… Οι εκτιμήσεις ήταν ακριβείς !

Αν οι αριθμοί λένε την αλήθεια τότε έρχονται να επιβεβαιώσουν την γενική άποψη ότι η φετινή τουριστική χρονιά είναι πεσμένη κατά 25% …

Το διάστημα του Αυγούστου όλοι  οι ερωτώμενοι , συνομιλητές στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ,  εκτιμούσαν, εμπειρικά βέβαια αφού δεν υπήρχαν άλλα στοιχεία,   ότι  το ποσοστό μείωσης είναι αυτό που μας έδωσαν και οι αριθμοί, 25% ουτε πάνω ουτε κάτω !

Με το τέλος του πιο τουριστικού μηνά του χρόνου έχουμε το εξής συγκεκριμένο:

Οι αφίξεις επιβατών στο λιμάνι της Μύρινας είναι για φέτος 21.453 έναντι 28.689 της περσινής χρονιάς. Δηλαδή μια μείωση 7.236 επιβατών  και σε ποσοστό 25,2% !!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι  και τα στοιχεία του Ιουλίου μας έδωσαν  το ίδιο ποσοστό πτώσης!

Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός αφιχθέντων της περσινής χρονιάς είναι ο μεγαλύτερος όλων  εποχών και ότι ο φετινός αριθμός των 21.453 επιβατών είναι ίδιος με αυτόν του 2016 (21.485),  χρονιάς που άρχιζε ο καλπασμός της τουριστικής κίνησης της  Λήμνου.

Να προσθέσουμε ακομη ότι όλοι οι συνομιλητές μας,  οι οποίοι εκτιμούσαν   με εκπληκτική ακρίβεια στη φετινή μείωση,  σημείωναν  ότι σε σχέση  με τα συμβαίνοντα  αλλού,  με  εκτιμώμενη πτώση πάνω  από 50%,   η Λήμνος  στάθηκε όρθια !

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button