Λήμνος

Αγιασμός στο Γηροκομείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ)

Το Σάββατο 13 Μαρτίου 2021 τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεο Γ’, με αφορμή την παράδοση της ανακαινισμένης πτέρυγας του Γηροκομείου Λήμνου. Η ανακαίνιση του Γηροκομείου πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος “ΝΙΑΡΧΟΣ” και αναμένεται να ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2021. Οι νέες εγκαταστάσεις θα συνεισφέρουν στην συνολική αναβάθμιση των υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι ωφελούμενοι.

Ο Μητροπολίτης μας έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως δεν είναι τυχαίο ότι στις 13 Μαρτίου η Εκκλησία μας τιμά την μνήμη της Αγίας Υπομονής, μητέρα του τελευταίου αυτοκράτορα του Βυζαντίου. Ευχήθηκε σε όλους τους εργαζόμενους και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που ήταν παρόντες, να διακατέχονται από την απαιτούμενη υπομονή, ώστε να εκπληρώνουν με επιτυχία το έργο τους.

Ο Αγιασμός τελέστηκε σε πολύ περιορισμένο κύκλο εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων λόγω της πανδημίας, αλλά όλοι δεσμεύτηκαν σε μια τελετή αντάξια του έργου όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ενώ ο Πρόεδρος του φιλόπτωχου Σωματείου “ο Καλός Σαμαρείτης” υποσχέθηκε πως το Γηροκομείο θα συνεχίσει να προσφέρει στην φροντίδα των ατόμων της τρίτης ηλικίας και αναμένονται νέες δράσεις στο μέλλον.

Με εκτίμηση,

Θωμάς Λούκας MD, MSc, PhD

Αντιπρόεδρος σωματείου “ο Καλός Σαμαρείτης”

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button