Επίκαιρα

Αρχίζουν και τα ομαδικά αθλήματα. Μπάλα, μπάλα!

Μύρινα, 6 Ιουνίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμος Λήμνου  ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της Γ΄ φάσης άρσης των περιορισμών στην αθλητική δραστηριότητα και κατόπιν της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 2087 ΤΕΥΧΟΣ Β΄ 31.05.2020) από σήμερα, Σάββατο 6 Ιουνίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου  επιτρέπεται η διεξαγωγή αγωνιστικών δραστηριοτήτων και σε ομαδικά αθλήματα χωρίς την παρουσία θεατών.

Επίσης, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α., από 01/06/2020 επιτρέπεται η χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων από αθλητές και αθλούμενους όλων των ηλικιών αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη αναγκών προπόνησης, ατομικής ή ομαδικής, με τους όρους και περιορισμούς που αναφέρονται στο παράρτημα ΙΙΙ της  ανωτέρω Κ.Υ.Α.

Τονίζεται ότι για τις προαναφερόμενες περιπτώσεις η χρήση γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες πρόσβασης και ασφαλούς άσκησης της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις τυχόν ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button