Μπάχαλο με τις κρατημένες θέσεις Πάρκινγκ στο Ρωμαίικο -Ήταν αναμενόμενο…

Μύρινα 15 Ιουλίου 2025
Ενημέρωση σχετικά με τη στάθμευση στην περιοχή της γέφυρας του Ρωμέικου Γιαλού
Στο πλαίσιο των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που ο Δήμος Λήμνου έθεσε σε εφαρμογή, υπάρχει η πρόβλεψη για διάθεση χώρων στάθμευσης στους μόνιμους κατοίκους του Ρωμέικου Γιαλού, στην περιοχή της γέφυρας, παραπλεύρως του καταστήματος “Καραγκιόζης”. Έχουν σηματοδοτηθεί και διαγραμμιστεί με κίτρινη γραμμή οι θέσεις (28 σε αριθμό).
Ωστόσο, παρατηρείται ότι μη δικαιούχοι σταθμεύουν στον συγκεκριμένο χώρο, ενώ ορισμένοι δικαιούχοι τοποθετούν μπάρες. Και οι δύο αυτές πρακτικές δεν γίνονται αποδεκτές από τον Δήμο.
Παρακαλούνται οι οδηγοί που δεν έχουν άδεια, να μη σταθμεύουν στις διαγραμμισμένες θέσεις.
Επίσης, όσοι έχουν τοποθετήσει μπάρες, καλούνται να τις απομακρύνουν το αργότερο ως το Σάββατο 19/7, διότι πρόκειται για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, ενέργεια η οποία δεν είναι σύννομη. Διευκρινίζεται δε ότι η αρίθμηση της κάρτας δεν αντιστοιχεί σε αριθμό χώρου στάθμευσης.
Τέλος, συστήνουμε σε όλους τους κατόχους κάρτας μόνιμου κατοίκου να τις τοποθετούν σε εμφανές σημείο στον ανεμοθώρακα του οχήματος τους.