ΕπίκαιραΕπιλεγμένα

Χαλάζι (έντονο) τα χαράματα στην Παναγιά (τουλάχιστον) !

Το Χαλάζι και  η έντονη  Βροχή τα χαράματα,  ξύπνησαν του Κατοίκους  της  Παναγιας, απ όπου έχουμε την Πληροφορία και λογικά το  ίδιο συνέβη  σε όλη την εκεί Περιοχή (χάρτης) …

Ενώ στη Δυτική πλευρά του Νησιού  τα  φαινόμενα ηταν μικρα και δεν επιβεβαίωσαν τα Δελτία Καιρού, που πρόβλεπαν θυελλώδεις  ανέμους και ισχυρές βροχές  με καταιγίδα,  στην Βορειοανατολική, τουλάχιστον, Λήμνο οι προβλέψεις  δικαιώθηκαν.

Η ενημέρωση που είχαμε, στον αέρα του ΡΑΔΙΟ ΑΛΦΑ από την Κάτοικο (γέννημα – θρέμμα) της Παναγιάς,  Στέλλα Καβαλέρου,  ήταν χαρακτηριστική.

Ξύπνησαν χαράματα, μας ειπε,  απο την ισχυρή χαλαζόπτωση,  που το έστρωσε,  ενώ ακολούθησε βροχή που έκανε ποτάμια τους δρόμους της Παναγιάς.  Οι αστραπές και βροντές ήταν μακρινές.

Η Λήμνος είναι ενα μεγάλο απλωμένο Νησί και πολύ συχνά έχουμε  δυο καιρούς.

Ανάμεσα στη Δυτική,  στην οποία  είχαμε  ήπια καιρικα φαινόμενα με μικρή βροχή και μειωμένο άνεμο και στην Ανατολική,  που το πρωί τα φαινόμενα ηταν έντονα,  είναι και η Κεντρική Λημνος  οπου φυσιολογικά είναι ο μέσος ορος και οταν  μιλάμε για τον Καιρό  της Λημνου  αυτή την περιοχή παίρνουμε σαν  δείγμα.  Εκει λοιπόν, στο Λιβαδοχώρι,  που είναι εγκατεστημένα τα Οργανα  καταγραφής του Καιρού,   η σημερινή βροχή είχε ύψος 16 χιλιοστα,  που είναι μια  μέση βροχή.

Φυσικά η περίπτωση μιας ακομη  βροχής μέχρι και νωρίς το απόγευμα δεν εξέλειπε.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button