Ανακοινώσεις

Δειτε στο Καναλι της Βουλης, εξαιρετικές ταινίες κ.α.

ΔEITE THN EΒΔΟΜΑΔΑ 7/12 – 13/12 2020

Κοινοβουλευτικό Έργο

Παρακολουθήστε τις συνεδριάσεις της Ολομέλειας της Βουλής και των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, σε απευ­θείας και μαγνητοσκοπημένη μετάδοση, καθ’ όλη τη διάρ­κεια της εβδομάδας.

Η Έκλειψη

Τρίτη,  8/12 στις 22:00

Ιταλο-γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία Μικελάντζελο Αντο­νιόνι με τους: Μόνικα Βίτι, Αλέν ντελόν, Φράνσισκο Ρα­μπάλ, Λίλα Μπρινιόνε (1962). Η Βιτόρια χωρίζει με τον μεγαλύτερό της σε ηλικία Ρικάρντο, περιπλανιέται στις αί­θουσες του ρωμαϊκού χρηματιστηρίου όπου η μητέρα της χάνει ένα τεράστιο ποσό και έχει μια εφήμερη, χωρίς πάθος σχέση με ένα νεαρό χρηματιστή.

 

Ηχογραφώντας τη Μουσική

Τετάρτη, 9/12 στις 23:00

 

Σειρά ντοκιμαντέρ που εξερευνά την ιστορία της ηχογρα­φημένης μουσικής. Προβάλλοντας πάνω από 150 συνε­ντεύξεις, η σειρά καταγράφει τους πειραματισμούς παρα­γωγών και μουσικών, που με το έργο τους άλλαξαν το το­πίο στη μουσική του 20ου αιώνα.

 

Το Φάντασμα της Ελευθερίας

Τετάρτη, 9/12 στις 00:00

Γαλλική ταινία σε σκηνοθεσία του Λουίς Μπουνιουέλ με τους: Μόνικα Βίτι, Μισέλ Πικολί, Ζαν Κλοντ Μπρια­λί, Μπερνάρ Βερλέ (1974). Από την Ισπανία του 1808 μέ­χρι μια σύγχρονη διαδήλωση, μια σειρά από χαλαρά συν­δεδεμένα μεταξύ τους επεισόδια σαρκάζουν την αστική τάξη και τις ιδέες της περί ηθικής κι ελευθερίας.

 

Πράσινο Βιβλίο: Οδηγός Ελευθερίας

Πέμπτη, 10/12 στις 22:00

Ένα ντοκιμαντέρ που μας αποκαλύπτει τον τρόπο που το “Πράσινο Βιβλίο”, ένας ταξιδιωτικός οδηγός που συνέταξε ο  Βίκτορ Χιούγκο Γκριν τη δεκαετία του ‘30 στις ΗΠΑ, βοήθησε τους Αφροαμερικανούς να ταξιδεύουν με ασφά­λεια στους δρόμους ενός διχασμένου έθνους.

 

Μικροκύματα

Παρασκευή, 11/12 στις 00:00

Ζώνη προβολής ταινιών μικρού μήκους που εγκαινιάζεται με αφιέρωμα σε βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Δράμας.

 

Φοιτητιβίσματα

Κυριακή, 13/12 στις 10:30

 

Ζώνη προβολής 15λεπτων φοιτητικών ντοκιμαντέρ, που παράγονται στο πλαίσιο του διαπανεπιστημιακού προ­γράμματος ΔΙΑΠΛΑΣΙΣ.

 

Για το πλήρες κοινοβουλευτικό και πολιτιστικό πρόγραμμα του Τηλεοπτικού Σταθμού της Βουλής των Ελλήνων, επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση:

http://www.hellenicparliament.gr/Enimerosi/Vouli-Tileorasi/ programma/

 

Επικοινωνία

e-mail: tv-epikoinonia@parliament.gr

Τηλ: 210-3735035

 

Προτεραιότητα του καναλιού είναι η μετάδοση των κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων. Επειδή η διάρκειά τους δεν μπορεί να προϋπολογιστεί με ακρίβεια, είναι πιθανόν να συμβαίνουν απροειδοποίητες αλλαγές στο τηλεοπτικό πρόγραμμα.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button