Λήμνος

Ε. ΓΕΩΡΓΑ: Με φούρια και ετοιμοτητα για το Δημο Λημνου!

Ε. ΓΕΩΡΓΑ: Με φούρια και ετοιμοτητα για το Δημο Λημνου!

Υπάρχει ένα “γκάζωμα” για να προλάβει κάτι ή ιδέα μου είναι;

Αναφέρομαι στην Υποψηφιότητα της Ελεονόρας Γεώργα για το Δήμο Λήμνου.  Την Τρίτη 5/2 έγινε η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας της  και την Τετάρτη 6/2  οργανώθηκε συνέντευξη τύπου η οποία έγινε με  μια συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του Συνδυασμού με μεγάλη συμμετοχή…

Τον συντονισμό της συνέντευξης είχε η γνωστή,  από την θητεία στην Τηλεόραση,  (Κουταλιανή)  Δημοσιογράφος ,  Μαρία Σταματέρη, η οποία ήρθε  για αυτό τον σκοπό από την Αθήνα.

Και ο Συνδυασμός δείχνει να είναι   σε τελικό στάδιο,  αφού όπως τόνισε η Ελεονώρα Γεώργα,  απαντώντας σε σχετική ερώτηση μας,   είναι στη φάση του τελευταίου που θα κλίσει την Πόρτα..

Τον άλλο μήνα θα είναι έτοιμες και θα ανακοινωθούν οι βασικές αρχές του Συνδυασμού,  ο τίτλος,  το λογότυπο κλπ. όμως ο Συνδυασμός,  πάρα το προχωρημένο του πράγματος θα ανακοινωθεί αργότερα, όπως είπε,  και σε ιδιαίτερη εκδήλωση.

Η Μαρία Σταματέρη παρουσίασε με λιτό τρόπο την υποψήφια με την οποία τη συνδέει η Κουταλιανή  καταγωγή…

Στη συνέχεια η κ. Γεώργα απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και το ηχογραφημένο υλικό θα μεταδώσουμε ραδιοφωνικά.

Γενικά πάντως μίλησε  για μια αναβάθμιση των  στόχων και της λειτουργίας  της Δημοτικής  Αρχής με έμφαση στα χρηματοδοτικά  εργαλεία:  ΕΣΠΑ, LEADER, ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ κ.α. και ήταν η θέση της αυτή μια πρώτη κριτική στην παρούσα Δημοτική Αρχή και στο Δήμαρχο Δ. Μαρινάκη,  χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτόν.  Χαθήκαν, είπε,  πολύτιμα ευρωπαϊκά χρήματα από προγράμματα που δεν έγιναν.

Θα βρούμε τους πόρους,  τόνισε,  και θα υλοποιήσουμε τα έργα μας.  

Θα δώσουμε βάση στα brand names του Νησιού, διευκρίνισε.   “Η Λήμνος έχει την ευλογία να έχει δυο μεγάλα brand names:  τη Λημνία Γη και την Πολιόχνη.  Ετοιμάζουμε κάτι συγκλονιστικό σε σχέση με αυτά τα δυο brand names…  και θα γίνει μια ξεχωριστή εκδήλωση  τον μεθεπόμενο μήνα”,  δηλαδή παραμονές των εκλογών και όπως τόνισε: ” “πιστεύουμε ότι θα απογειώσει το Νησί”  (!!!)  

Στην ερώτηση μας αν,  σε κάποιο βαθμό,  η υποψηφιότητα της  θα είναι μια συνέχεια  του Συνδυασμού  με τον όποιο συμμετέχει στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο με δεδομένο ότι ο επικεφαλής αυτού του Συνδυασμού,  ο Δημ Μπουλώτης  θα είναι στο δικό της Συνδυασμό  ενώ στην πρώτη αυτή συγκέντρωση ήταν και  αρκετοί Δημ. Σύμβουλοι αυτού το Συνδυασμού,  απάντησε  ότι το θεωρηθεί  αυτονόητο με ανθρώπους που συμπορεύτηκε,  να είναι κοντά της ως φίλοι και κάποιοι και ως συνεργάτες, σε κάτι πάντως,    διευκρίνισε,  το όποιο ξεκίνησε,  μόνη της.  

Ετέθη  το θέμα της κομματικής στήριξης,  με το  δεδομένο ότι η κ. Γεώργα είναι  ενεργό και προβεβλημένο στελέχους της Ν. Δ. και απαντώντας σε αυτό δήλωσε ότι ανήκει σε αυτόν το χώρο όμως δεν δεσμεύεται από αυτό και η πρόθεση της είναι  πορευθεί εκτός κομματικών ορίων , χωρίς ωστόσο να είναι σαφής αν θα έχει ή όχι την στήριξη της ΝΔ, λέγοντας ότι αυτό δεν είναι δική της υπόθεση.  

Γενικά απο το πολύ κόσμο,  σε αυτή την πρώτη δημόσια εμφάνιση και την οργάνωση της συνέντευξης,  φάνηκε ότι η υποψηφιότητες είναι σε προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέραμε και στην αρχή…

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button