Επίκαιρα

Επιτράπηκε Ψάρεμα (που και πως). Τους πήρε 10 μήνες για να το καταλάβουν…

Τους πήρε 10 μήνες για να καταλάβουν αυτό που σε μα, τους Νησιώτες,  δημιουργούσε ερωτηματικά και ειρωνικά σχόλια.  Γιατι απαγόρευες το Ερασιτεχνικό Ψάρεμα,  στα μέτρα για τον Κορονοϊο…

Γιατι ήταν επικίνδυνο διάδοσης του ιου το ψάρεμα, το πιο μοναχικό χόμπι και το πιο αγχολυτικό… ακομη και αν δεν πιάσεις ψάρια!

Αφήστε μας να πάμε στο Ψάρεμα “Χριστιανοί μου” ,  ήταν μια μόνιμη επωδός όλων των Νησιωτών και των Παράκτιων κατοίκων της Χώρας.

Εν τέλει χθες ανακοινώθηκε,  ανάμεσα σε κάποια άλλα μέτρα, για άλλη μια φορά αντιφατικά…, και το πιο εύλογο:  το ψάρεμα,  το οποίο επιτρέπεται.

Αντιγράφουμε απο το ΕΘΝΟΣ.GR  : Αναλυτικά, από το Σάββατο 20 Μαρτίου επιτρέπεται το ψάρεμα αλλά η απόφαση αφορά αποκλειστικά στους ερασιτέχνες αλιείς και μόνο όσοι διαμένουν σε παραθαλάσσιους δήμους με χρήση του κωδικού 6 με sms στο 13033.

Δεδομένου ότι εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση μετακίνησης από δήμο σε δήμο, δεν μπορεί κάποιος να μετακινηθεί με αυτοκίνητο σε άλλη περιοχή -φυσικά ούτε εκτός νομού- για να πάει για ψάρεμα. Κατά συνέπεια, μπορούν πλέον να πάνε για ψάρεμα μόνον όσοι είναι κάτοικοι δήμων δίπλα σε θάλασσα.

LimnosNea.gr Επιτρέπεται, με όλες τις παραπάνω  προϋποθέσεις, και με Βάρκα (μεχρι 8 μ.)

Φωτογραφία από μια ψαριά (αυτά ειναι, από στεριάς,  τι κάνουμε) , προ κορονοϊου

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button