Λήμνος

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ…

ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ...

 Σε σχέση με την αρχική Ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης Λήμνου της ΝΔ,   η δεύτερη της 23-3-19 (τη δημοσιεύουμε παρακάτω)  έχει κάποιες επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα του Αρχηγού της ΝΔ στη Λήμνο.

 Η αναφερόμενη σε αυτή την ανακοίνωση  επίσκεψη του  κ. Μητσοτάκη στο Πανεπιστημιακό Τμήμα της Λήμνου είναι  μια εκ των υστέρων επιλογή αφού δεν υπήρχε στην αρχική…

Αντίθετα στη δεύτερη  και πιο λεπτομερειακή…  Ανακοίνωση  δεν υπάρχει  η επίσκεψη στο Γυμνάσιο Λιβαδοχωρίου…

Στην πρώτη ανακοίνωση  υπήρχε η επίσκεψη αυτή και στη δεύτερη εξαφανίστηκε… Θα γίνει βέβαια αλλά δεν αναφέρεται από την Τοπική Οργάνωση της ΝΔ ίσως γιατί η Διευθύντρια του Γυμνασίου Λιβαδοχωρίου  είναι Υποψήφια Δήμαρχος ενώ στη Λήμνο υπάρχει άλλη  Υποψήφια  Δήμαρχος που είναι μέλος της ΝΔ.

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΑΠΟ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝ. ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΗ Μ. ΛΑΜΠΑΔΑΡΙΔΟΥ-  ΠΟΘΟΥ

 

ΝΟΔΕ ΛΗΜΝΟΥ             23-03-2019

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Από το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Οργάνωσης της ΝΔ Λήμνου  σας γνωρίζουμε ότι

 Στα πλαίσια της επίσκεψης του Προέδρου της Ν.Δ, Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη, σας ενημερώνουμε τα εξής:

ο Πρόεδρος μας, θα επισκεφθεί στις 9:30π.μ την 130 Σμηναρχία Μάχης,  θα παραστεί στην επίσημη Δοξολογία για την εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.  Αμέσως μετά στην Στρατιωτική και Μαθητική Παρέλαση, για μια περίπου ώρα θα συνομιλήσει με πολίτες στο Ρωμεικο Γιαλό, ενώ αμέσως μετά θα επισκεφθεί το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.   

Στις 17:00 θα συνομιλήσει με παραγωγικούς φορείς του νησιού στο  καφέ μπάρ  Καραγκιόζης και στη συνέχεια στο καφέ Αιγαίον στο λιμάνι της Μύρινας, θα συνομιλήσει με φορείς και πολίτες.   Εφόσων ο χρόνος το επιτρέψει θα επισκεφθεί σχολικές μονάδες του νησιού μας.

ΝΟΔΕ ΛΗΜΝΟΥ

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button