ΕπιλεγμέναΠεριοδικό

Η Εθελοντική Ομάδα Κατερίνης πρωτοπορεί και πάλι  

Η Εθελοντική Ομάδα Κατερίνης πρωτοπορεί και πάλι

 

Γράφει ο Θόδωρος Δημητριάδης

 

Τις 100 διανομές Χωρίς Μεσάζοντες έφτασε η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας, η οποία εδώ και 15 χρόνια σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς διαθέτει αποκλειστικά ελληνικά προϊόντα άριστης ποιότητας (ελαιόλαδο, όσπρια, αλεύρι, ρύζι, λαχανικά, φρούτα, απορρυπαντικά, χαρτικά κλπ.) σε τιμές παραγωγού,  σχεδόν στη μισή τιμή, χωρίς μεσάζοντες.

Η επόμενη διανομή θα περιέχει πασχαλινά αλλαντικά και κρέατα. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Αγαπητοί συμπολίτες,
Η 100η διανομή “Χωρίς Μεσάζοντες”  θα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Τα προϊόντα σας δεν θα χρειαστεί να έρθετε να τα παραλάβετε εσείς οι ίδιοι από τον Καπνικό Σταθμό! (Σημείωση: την έδρα της Εθελοντικής Ομάδας). Την παραγγελία σας θα σας την παραδώσουν κατ’ οίκον οι εργαζόμενοι της τοπικής επιχείρησης «Φάρμα Φωτιάδη» η οποία διαθέτει αυτοκίνητα ψυγεία και τον κατάλληλο υγειονομικό εξοπλισμό, έτσι ώστε να φτάσουν σε σας με τον πιο ασφαλή τρόπο. 

Σας καλούμε να στηρίξετε την πρωτοβουλία αυτή, διότι πέρα από την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της δράσης είναι η αλληλεγγύη. Η «Φάρμα Φωτιάδη» θα διαθέσει το 2% της συνολικής κατανάλωσης σε μορφή αλλαντικών τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Πρόκειται για προϊόντα άριστης ποιότητας, τα οποία εξάγονται  σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος αλλά και στο εξωτερικό και διατίθενται σε  ιδιαίτερα χαμηλές τιμές χάριν αυτής της πρωτοβουλίας.

Εξάλλου με τις τιμές στα ύψη, επειδή πολλοί θα δυσκολευτούν να προμηθευτούν τον παραδοσιακό οβελία, η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μία καλή ευκαιρία για το πασχαλινό μας τραπέζι. Θα διατεθούν τα παρακάτω προϊόντα από την τοπική επιχείρηση «Φάρμα Φωτιάδη» από το χωριό Εξοχή στα Πιέρια Όρη του νομού μας:

Λουκάνικο χωριάτικο καπνιστό σε ξύλο οξιάς (χοιρινό & μαύρος χοίρος) 4 τεμάχια/vacuum, βάρος 340 γρ. προς 3€. Διάρκεια ζωής: 90 ημέρες.

Λουκάνικο με γραβιέρα καπνιστό σε ξύλο οξιάς (χοιρινό & μαύρος χοίρος) 2 τεμάχια/vacuum, βάρος 160 γρ. προς 1,80€. Διάρκεια ζωής: 90 ημέρες

Λουκάνικο τριλογία καπνιστό σε ξύλο οξιάς (χοιρινό, μαύρος χοίρος & προβατίνα) 2 τεμάχια/vacuum, βάρος 340 γρ. προς 4€. Διάρκεια ζωής: 90 ημέρες.

Μπιφτέκι ΚΤΨ (χοιρινό & μαύρος χοίρος) 20 τεμάχια/vacuum, βάρος περίπου 2 κιλά. προς 12€. Διάρκεια ζωής: 18 μήνες / μαγειρεύεται χωρίς να αποψυχθεί!

Δείτε εδώ την πιστοποίηση, τις προδιαγραφές των προϊόντων (ABC), καθώς και πρόσφατες αναλύσεις (AB). Θα γίνονται δεκτές μόνο παραγγελίες με ελάχιστη κατανάλωση 20 € .

Οι φόρμες άνοιξαν την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 στις 22:00 το βράδυ και θα κλείσουν τη Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου στις 10:00 το πρωί. Οι παραδόσεις των προϊόντων κατ’ οικον. θα ξεκινήσουν από την Τρίτη 23 Απριλίου, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία και συνεννόηση του προμηθευτή με τους καταναλωτές.

Για να παραγγελίες κάντε κλικ εδώ

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις δράσεις “Χωρίς Μεσάζοντες” και σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα!  Στηρίζουμε τις τοπικές επιχειρήσεις!  Στηρίζουμε τους κτηνοτρόφους του τόπου μας! Στηρίζουμε την ελληνική παραγωγή! 

Εκκληση για βοήθεια!  Ένα πακέτο-δώρο για το Πασχαλινό Τραπέζι μιας πλημμυροπαθούς οικογένειας

Συμπολίτες, από την ημέρα της βιβλικής καταστροφής των περσινών πλημμυρών στη Θεσσαλία, στηρίξαμε 104 πολυμελείς οικογένειες που έχασαν τα πάντα και πολλές από αυτές συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Αποφασίσαμε, πέρα από τα πακέτα βοήθειας που αποστέλλονται κάθε μήνα, την Μεγάλη Εβδομάδα να παραδώσουμε στις οικογένειες αυτές ένα πακέτο με αλλαντικά που διατίθενται μέσα από την τρέχουσα Δράση «Χωρίς Μεσάζοντες – Για το Πασχαλινό Τραπέζι». Σας καλούμε, όσες και όσοι έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε στην προσωπική σας παραγγελία και ένα μικρό πακέτο για κάποια από τις οικογένειες αυτές (1 συσκευασία από κάθε προϊόν, συνολικής αξίας 20,8 €).

Για να παραγγελίες κάντε κλικ εδώ

Τα πακέτα αυτά θα παραδοθούν από τριμελή ομάδα εθελοντών/τριών του Καπνικού Σταθμού η οποία θα συνοδεύσει το ψυγείο της Φάρμας Φωτιάδη και σε συνεργασία με την ομάδα Γυναικών του Παλαμά Καρδίτσας θα διατεθούν την Μ. Εβδομάδα στις 104 οικογένειες.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!

Οι δράσεις «ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» δεν είναι μόνο μία καλή ευκαιρία αγοράς ποιοτικών προϊόντων σε χαμηλή τιμή! Είναι μία μορφή κοινωνικής αντίστασης απέναντι στη λεηλασία των εισοδημάτων μας από τις επιχειρήσεις που αισχροκερδούν ανεξέλεγκτες. Είναι μια πράξη αλληλεγγύης!
Ακολουθήστε την ομάδα μας στο FACEBOOK

Πληροφορίες και παραγγελίες και στο www.otoposmou,gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button