Λήμνος

Ηταν και ο Μένιος στο Γηπεδο αλλα και ο Θοδωρής…

Ηταν και ο Μένιος στο Γηπεδο αλλα και ο Θοδωρής...

 Ήταν  και ο Μένιος στο  Κλειστό Νίκος Σαμαράς αλλά και ο Θοδωρής, δυο γνωστοί οπαδοί του Ολυμπιακού που έφυγαν νωρίς από κοντά μας…

Την Κυριακή (3/2/19)   που πέρασε,  όταν οι Οπαδοί του Συνδέσμου του  Ολυμπιακού είχαν ετοιμάσει μια τιμητική κερκίδα για την αγαπημένη τους Ομάδα,  που ήρθε στη Λήμνο  για να παίξει με τον ΗΦΑΙΣΤΟ,  δεν ξέχασαν τον Μένιο (φωτογραφία) που έφυγε πρόσφατα, αλλά ούτε τον παλιό τους φίλο,  τον Θοδωρή, με ένα πανό που έγραφε: ΤΕΟ Αδελφέ !

Οι Σύνδεσμοι Οπαδών Ομάδων είναι χώροι μέσα στους οποίους αναπτύσσονται ισχυρές φιλίες και γενικά οι ομοϊδεάτες ποδοσφαιρικά είναι δεμένοι μεταξύ τους…

Αυτό αποδεικνύεται στα γήπεδα όταν ο οπαδοί απλώνουν  πανό με το όνομα κάποιου πρόωρα χαμένου  μέλους του Συνδέσμου. Σήμερα, μάλιστα,  είναι η μαύρη επέτειος των νεκρών στης Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη και για άλλη μια φορά παρά τα 40 χρόνια από τότε η μέρα τιμήθηκε με επισημότητα και μεγάλη συμμετοχή.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button