Λήμνος

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ… ΑΓΑΠΑΜΕ !

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΠΟΥ... ΑΓΑΠΑΜΕ !

Φρέσκα ολόφρεσκα …μπάζα

Φρέσκα ολόφρεσκα λαχανικά, καρπούζια, πεπόνια – σίγουρα Λημνιά- διαθέτουν απευθείας από το χωράφι τους δύο συμπολίτες μας. Στον κεντρικό δρόμο Μύρινας -Μούδρου μετά το Λιβαδοχώρι, έχουν στήσει τα κιόσκια τους και μας περιμένουν. Γενναιόδωροι και οι δύο, σε υποδέχονται ευχάριστα  και στο τέλος δεν ξεχνούν να σου δίνουν επιπλέον δώρα .

-Πάρε και αυτές τις πιπεριές για τη σαλάτα, δοκίμασε και το κλωσάγγουρο να δεις νοστιμιά. Πάρε ένα νεροκρόμυδο να δεις γλύκα.  Δεν διάλεξες καλό καρπούζι άσε να σου δώσω εγώ. Έλα αύριο θα κόψω πρωί -πρωί….

Πεντανόστιμα όλα και τιμές καλές.  Σας τα συστήνουμε χωρίς  επιφυλάξεις .

Φρέσκα ολόφρεσκα  μπάζα όμως τριών ή τεσσάρων ημερών μας πρόσφερε και ο απερίσκεπτος (η πιο ήπια έκφραση για να μην πούμε το πραγματικό) συμπολίτης μας στο πανέμορφο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής μετά τον Πλαγίσο Μώλο. Σε ένα υπέροχο τοπίο ήρθε να βάλει την ασχήμια του. Αυτή είναι η Λήμνος δυστυχώς. Οι μισοί δημιουργούν οι άλλοι μισοί καταστρέφουν.

Βιάζεται ο  ΄΄επενδυτής΄΄ συμπολίτης μας να μετατρέψει το παλιό του σπίτι σε γκαρσονιέρα. Βιάζεται και ο εργολάβος . Όλοι το ίδιο κάνουν σου λέει. Υπάρχει ζήτηση. 50 , 60, και 70 ευρώ την ημέρα δεν είναι και λίγα, μαύρα και αφορολόγητα.  Η Λήμνος πάντα θα έλκει τους επισκέπτες, έχει  ωραίο το φυσικό περιβάλλον, έχει πολιτισμό και  πρέπει  αυτό να το εκμεταλλευτούμε,  υποστηρίζει. 

Το τραγικό και απίστευτο είναι ότι αυτά τα λέει αφού πέταξε τα μπάζα του στο πανέμορφο τοπίο στην Αγία Παρασκευή

Υπάρχει τμήμα Περιβάλλοντος, Αστυνομία, Σύλλογοι, σωστά σκεπτόμενοι πολίτες, επαγγελματίες που ζουν από την ομορφιά του νησιού, δεν τον είδε κανείς;

Κ.  Σκούρας

Μύρινα 12-8-2019

Ευχαριστώ τον κύριο V.R  για τη φωτογραφία

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ  ΟΤΙ  ΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΙΑ ΜΕ ΑΠΟΘΕΣΗ ΜΠΑΖΩΝ,  ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ,   ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΗΣ  ΜΥΡΙΝΑΣ  ΣΕ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ  ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,            Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ…

ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ  ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ  ΟΠΩΣ ΤΣΙΜΕΝΤΑ, ΑΣΒΕΣΤΕΣ, ΑΜΙΑΝΤΟ κ.α. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ, ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΑΜΟΙΒΗΣ,  ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΛΗΜΝΟΥ.

Η.Κ.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button