ΕπιλεγμέναΛήμνος

Λήμνος: 4 Κρούσματα στο Νοσηλευτικό Προσωπικού του Νοσοκομείου – Πως μπήκε μέσα ο Κορονοϊος

Τέσσερα κρούσματα σε άτομα του Νοσηλευτικού Προσωπικού   του Νοσοκομείου Λήμνου εμφανίστηκαν χθες 1/8.

Ο Κορονοϊός μπήκε στο Νοσοκομείο ! Και τώρα γίνεται  ιχνηλάτηση  στο προσωπικό με μεγάλη πιθανότητα  να αυξηθούν τα εντος Νοσοκομείου  Κρούσματα.

Κάτι δεν πάει  καλά στις  εισαγωγές  για  νοσοκομειακή περίθαλψη  και με τον   συγκριμένο  ασθενή,  ο οποίος μπήκε στο Νοσοκομείο για περιστατικό άσχετο με τον κορονοϊο,   με μόνο το αποτέλεσμα ενός,  όχι πάντα αξιόπιστου,   rapid test,   χωρίς το επιβαλλόμενο και αξιόπιστο PCR .

PCR έκαναν όμως το έστειλαν  στην Αθήνα για να πάρουν από εκεί καθυστερημένα   το αποτέλεσμα που ήταν Θετικό ….  Εντωμεταξύ ,  με μονό το  RAPID TEST, που όταν αρνητικό , έκανα την εισαγωγή  του Κορονοϊού, συγγνώμη του ασθενούς,  στο Νοσοκομείο.

Το ερώτημα είναι γιατι δεν προχώρησαν εδώ στην ολοκλήρωση του  αποτελέσματος του   PCR αλλά το “πήγαν”   στην Αθήνα. Δεν υπάρχουν στο Νοσοκομείο “αντιδραστήρια” για το τελικό  στάδιο   PCR ή κάτι άλλο  συμβαίνει και τι ;

Το θεμα είναι πολύ σοβαρό, όταν με  κακή πρακτική βάζουμε  στο Νοσοκομείο τον κορονοϊό,   για να μην απαντηθεί …

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button