Λήμνος

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΡΑΣΗ !

ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΔΡΑΣΗ !

Το Μεσογειακό Ινστιτούτο  MEDINA με αντικείμενο τη φροντίδα για τη Φύση  και τον Άνθρωπο δραστηριοποιείται απο το 2018 στη Λήμνο με ενα πρόγραμμα καλά χρηματοδοτημένο και ήδη  έχει μια ιδιαίτερη παρουσία στα βουνά και στα χωράφια του Νησιού  με ειδικούς  επιστήμονες και συνεργασίες με τοπικούς παραγωγούς για τη στήριξη των τοπικών προϊόντων και την  αειφόρο ανάπτυξη.

Μια τελευταία δράση του προγράμματος  είναι η  εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες (5-9/6/19) σε μονάδες παραγωγής στην Μακεδονία και Θεσσαλία 25  ατόμων  από τη Λήμνο, όλοι σε άμεση σχέση με την αγρο- κτηνοτροφική παραγωγή.

Μαζί τους,  εκτός από επιστήμονες  του Ινστιτούτο , είναι ο Πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ Γιώργος Κότσαλης (φωτογραφία πρώτος απο αριστερά).

 Η ΑΝΕΜΟΕΣΣΑ είναι σε  συνεργασία με το MEDINA και συνετέλεσε το τρέχον πρόγραμμα να εφαρμοστεί στη Λήμνο, μαζί  με άλλες δυο περιοχές στη Μεσόγειο (Ισπανία , Μαρόκο) .  

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button