ΕπιλεγμέναΛήμνος

Νοσοκομειο Λημνου: Οριστικό! Εφυγε ο Χειρουργός Γ. Πέππας !

Φεύγει  ο Χειρουργός Γιώργος Πέππας και είναι οριστικό … Σήμερα 9/12 αναχωρεί για Αθήνα. Θα γυρίσει την  άλλη εβδομάδα για να ταχτοποιήσει κάποια προσωπικά  θέματα και έτσι τελειώνει αυτή η ιστορία…

Ο  Χειρουργός στο Νοσοκομείο της Λήμνου,  ο οποίος όταν ανακοινώθηκε η παραίτηση του  ξεσήκωσε κύμα διαμαρτυριών ενάντια στους  υπεύθυνους, που όπως έλεγε ο κόσμος,  προκάλεσαν  αυτή την παραίτηση.

Η μεγάλη συγκεντρώσει μπροστά στο Νοσοκομείο ήταν ενδεικτική των αισθηματιών των κατοίκων της Λήμνου,  που έβλεπαν,. όπως έλεγαν, άλλον  ένα  ικανό και όχι “φυγόπονο” Γιατρό  να φεύγει  από το Νοσοκομείο,  καθώς  το  “κλίμα” του Νοσοκομείου της Λήμνου δεν τον “σήκωνε¨

Η ιστορια του κ. Πεππα   είναι γνωστή, να μην την επαναλάβουμε, όμως αυτό που συνέβη πριν λίγες  μέρες,  όταν  το Νοσοκομείο έμεινε χωρίς κανέναν   Αναισθησιολόγο, απο τον έναν  που είχε,  αφού  ο εν λογω αναισθησιολόγος έφυγε με άδεια 5 ημερών  από τη Λήμνο για προσωπική του  υπόθεση, δε αντικαταστάθηκε,  και  το Χειρουργικό Τμήμα του Νοσοκομείου παροπλίστηκε μαζί  και ο κ. Πέππας.

Το Νοσοκομείο χρειάζεται 2 Αναισθησιολόγους και αυτό πρέπει  να γίνει άμεσα, έστω και με προσωρινή μετακίνηση.

Με έναν αναισθησιολόγο και καθώς  αυτός,  απο ένα σημείο και πέρα,   δεν δεχόταν να συμμετέχει σε Ταχτικά Χειρουργεία με την δικαιολογημένη  δικαιολογία  οτι θα έπρεπε να είναι  σε διαρκή ετοιμότητα για την περίπτωση που υπάρξει έκτακτο περιστατικό,   ο κ. Πεππας ειδε   να μηδενίζονται τα Ταχτικά Χειρουργεία, τα οποία  το προηγούμενο διάστημα, επι των ημερών του, είχαν τριπλασιαστεί,  υπέβαλε την  παραίτηση του.

Γενικότερα η “υπόθεση  Πέππα”  για το Νοσοκομείο της Λήμνου δεν είναι των τελευταίων μηνών αλλά σχεδόν απο  διετίας,    και όλο αυτό  το διάστημα έγινε σαν εμμονή   η φήμη “φεύγει ο  Πεππας”   και πάνω σε αυτή την περίπτωση δομήθηκε μια  λαϊκή αντίδραση,  η οποία εκφράστηκε δυναμικά στην τελευταία  συγκέντρωση στο Νοσοκομείο, με το γενικευμένο ερώτημα “γιατι οι καλοί Γιατροί  φεύγουν;”

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button