Λήμνος

Ο Ιατρικος Συλλογος για τον Αντιγριπικό Εμβολιασμο.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΗΜΝΟΥ

Διεύθυνση Π. Κυδά 95, Μύρινα

Λήμνος, ΤΚ 81400

lemnos_med@yahoo.gr

ΘΕΜΑ : ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΙΣ Λήμνου αποφάσισε να πραγματοποιήσει δράσεις ευαισθητοποίησης των κατοίκων του νησιού μας υπέρ του εμβολιασμού. Συγκεκριμένα θα λάβουν χώρα οι παρακάτω δράσεις :

(1) Λειτουργία ενημερωτικού περιπτέρου για την πληροφόρηση του κοινού και την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από ιατρούς, μέλη του ΙΣ Λήμνου. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Υψιπύλης το Σαββάτο 9/11/2019 από τις 11.00 – 13.00. Υπεύθυνη δράσης – επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ.Κατσώνη Μάλαμα.

(2) Ενημερωτικές 10λέπτες συνεντεύξεις από ιατρούς  του ΙΣ Λήμνου σε τοπικά ραδιόφωνα, οι οποίοι θα απαντούν σε ερωτήσεις και θα αποσαφηνίζουν έννοιες ώστε να γίνει κατανοητή η χρησιμότητα του εμβολιασμού. Υπεύθυνη δράσης-επικοινωνίας ορίζεται η παιδίατρος κ.Φαρμάκη Ελένη.

Απώτερος σκοπός των παραπάνω δράσεων είναι φυσικά η αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού τόσο των ευπαθών ομάδων αλλά και η ορθή εφαρμογή του προγράμματος εμβολιασμού των κατοίκων της Λήμνου.

 

Πρέπει να γίνει άμεσα κατανοητό από όλους μας ότι οφείλουμε να θωρακίσουμε την υγεία των κατοίκων του νησιού μας και αυτό είναι υπόθεση όλων μας!

 

Ο Πρόεδρος

Λούκας Θωμάς

Ο Γραμματέας

Τσιρακίδης Γεώργιος

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button