Αθλητικά

Ο Ήφαιστος αλλάζει τη ζωή της Λήμνου!!! (που ζει σε μπασκετική παραζάλη…)

Ο Ήφαιστος αλλάζει τη ζωή της Λήμνου!!! (που ζει σε μπασκετική παραζάλη...)

 Από το site ΓΚΡΙΖΟΙ ΛΥΚΟΙ, των κριτών μπάσκετ,  σας μεταφέρουμε αυτό το ενθουσιαστικό κείμενο για να αντιληφθούμε   πως μας βλέπουν και οι άλλοι…

Η φωτογραφία είναι δίκη μας,  από τον πρώτο αγώνα του ΗΦΑΙΣΤΟΥ,  και επιβεβαιώνει όσα παρακάτω γράφονται!

 Ο Ήφαιστος αλλάζει τη ζωή της Λήμνου!!! (που ζει σε μπασκετική παραζάλη…)

Με την παρουσία της ομάδας του Ηφαίστου στο ακριτικό νησί της Λήμνου άλλαξε αιφνίδια ρυθμό η ζωή όλων. Οι δρόμοι γέμισαν μπασκετικές παρέες, τα παιδιά τριγυρνούν φορώντας  τα μπλουζάκια της ομάδος…
στα καφέ του νησιού τα προγνωστικά για το επόμενο παιχνίδι πάνε και έρχονται, το ένα και μοναδικό κλειστό γήπεδο γεμίζει με κόσμο που αρχίζει να αγαπά αυτό που βλέπει και  θέλει να γίνει κομμάτι του, με άλλα λόγια το μπάσκετ μπήκε δυναμικά στην ζωή τους.

Σε αυτή την μπασκετική παραζάλη ζει η Λήμνος από το ξεκίνημα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος  της Α1.

Έτσι, με την θέληση της ομάδος του Ηφαίστου από την μια, που επιθυμία της είναι, να αποκτήσει η τοπική κοινωνία του νησιού μπασκετική συνείδηση και ενεργό συμμετοχή στα δρώμενα και με  απόφαση της ΕΟΚ από την άλλη, έγινε στο νησί της Λήμνου το πρώτο σεμινάριο κριτών.

Ο λόγος απλός και  κατανοητός: Επιτακτική  η ανάγκη να δημιουργηθούν κριτές, οι οποίοι  θα καθίσουν στο τραπέζι της γραμματείας για της ανάγκες της τοπικής ομάδας.

Το ενδιαφέρον ήταν έντονο και όσοι παρακολούθησαν  το σεμινάριο διαπίστωσαν  την μαγεία του αθλήματος που καλούνται να υπηρετήσουν.

Η αρχή έγινε και μάλιστα με επιτυχία. Μάθαμε ότι θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες συναντήσεις- σεμινάρια μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος που δεν είναι άλλος, από την παρουσία των τοπικών κριτών στο τραπέζι της γραμματείας στο κλειστό “Ν.ΣΑΜΑΡΑΣ” της Λήμνου.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosNea.gr - ΡάδιοΆλφα στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσειςαπό την Λήμνο και τον κόσμο.

Δείτε περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button